DÜNYAGÖZ YENİ YERİNDE HİZMET VERMEK İÇİN GÜN SAYIYOR!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2010 yılından bu güne dek göz ve göz çevresi sağlığına dair tüm sorunlara çözüm getiren ve sunduğu yüzlerce farklı tedavi yöntemiyle 365 gün 24 saat hastalarına hizmet veren Dünyagöz Gaziantep, Eylül ayından itibaren yeni adresinde Gazianteplilere hizmet vermek için gün sayıyor.

Göz sağlığında dünyanın en büyük Türkiye’nin ise ilk branş hastanesi olan Dünyagöz Hastaneler Grubu, kısa bir süre sonra son teknolojik cihazları ve tecrübeli uzman hekimleriyle yeni adresinde Gazianteplilerle buluşacak.

Dünyagöz Gaziantep’in yeni binası 9.000 metrekare alana sahip ve giriş katıyla beraber toplam 9 kattan oluşacak. Araçtan inmeden binanın -3’üncü katına kadar gidilebilecek bir otoparka da sahip olacak olan yeni bina, dış görüntüsü ve iç mekan tasarımı ile göz dolduracak.

Dünyagöz Gaziantep Müdürü Ayhan Atılmaz, “Dünyagöz Gaziantep olarak 2010 yılının Kasım ayından bu yana deneyimli hekim kadromuzla ve ileri teknolojiye sahip cihazlarımızla hastalarımıza tüm branşlarda hizmet veriyorduk. Hastalarımıza daha konforlu ve daha büyük bir alanda hizmet vermek için de yeni yerimize taşınıyoruz. Bu kapsamda da hazırlıklarımız hız kesmeden devam ediyor. 24 Nisan tarihinde Kalyon Kavşağındaki eski yerimizde hizmet vermeye ara vererek, Eylül ayından itibaren alanlarında uzman 15 kişilik hekim kadromuzla yeni hastanemizde yeni adresimizde olacağız.” dedi.

Dünyagöz Gaziantep’in yeni adresi: İpekyolu Üzeri Sani Konukoğlu Bulvarı Mücahitler Mah. No 86 Şehitkâmil Gaziantep

Dünyagöz Hastaneler Grubu Hakkında: 1996 yılında hizmet vermeye başlayan Dünyagöz, gözün tüm branşlarında ve en gelişmiş teknolojilerle sunduğu yüzlerce farklı tedavi yöntemiyle 365 gün, 24 saat göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlara çözüm getiriyor. Ülkemizde branş hastaneciliği ile yeni bir dönem başlatan Dünyagöz Hastaneler Grubu, yurt içi ve yurt dışında toplam 25 merkezinde ilkeli sağlık hizmeti veriyor. Dünyagöz; sürekli yenilenen eksiksiz teknolojisi, öğretim üyesi ve uzman doktorlardan oluşan 200 kişilik deneyimli medikal kadrosu, 2000’e yakın personeli ve çağdaş yönetim anlayışıyla kısa sürede dünyanın sayılı birkaç merkezi arasında yerini almayı başardı.
Türkiye çapında İstanbul, Ankara, Antalya, İzmit, Adana, Samsun, Gaziantep, Bursa, Erzincan, Sakarya ve Tekirdağ olmak üzere 11 ayrı ilde 19 şube ve yurt dışında Hollanda, Almanya, İngiltere, Gürcistan ve Belçika’da bulunan 6 ayrı noktada hizmet veren Dünyagöz Hastaneler Grubu, Türkiye’nin Avrupa’daki ilk ve en büyük yatırımını Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirdi. Yatırımlarına aynı hızla devam edecek olup İzmir, Konya ve Gaziantep’te açacağı yeni hastaneleriyle geniş bir coğrafyaya yayılmayı hedefleyen grup, Türkiye’de sağlık turizminin öncülüğünü üstlenerek dünyanın 107 ülkesinden yılda yaklaşık 40 bin hastaya da hizmet veriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DÜNYAGÖZ YENİ YERİNDE HİZMET VERMEK İÇİN GÜN SAYIYOR!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin