“Düşler Engelsiz” Gazianteplilerle buluştu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

meric-bebitoğlu“DÜŞLER ENGELSİZ”i görmeyen kimse kalmayacak!

Atlas Halı’nın ülkemizdeki görme engellilerle ilgili farkındalık yaratmayı amaçlayan “Düşler Engelsiz” sosyal sorumluluk projesinin özel sergisi, İstanbul ve Ankara’nın ardından Gazianteplilerle buluştu.

Gaziantep’in ardından ülke genelinde daha birçok şehre yolculuğuna devam ederek görme engelli dostlarımıza farkındalık yaratacak olan  “Düşler Engelsiz” sergisi ile ilgili Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu şunları söyledi: “Özgür platformlarda fırsat eşitliği sağlandığında; yaratıcı düşüncenin, düşlerin hayata geçmesinde ayrımcılığın-önyargıların yer bulamayacağı ana fikrinden hareket ettik. Gittiği her şehirde büyük ilgi gören sergimizi; kendi kendini temizleyen ve bir dünya buluşu olan nano halılarımızı ürettiğimiz Gaziantep şehrimize de taşımış olmaktan mutluyuz.”

Yaratıcılıkta engel tanımayarak düşlerinin peşinden özgürce giden ve hayallerini bir dünya buluşu olan “Kendi kendini temizleyen nano halılar” ile finalize eden Atlas Halı’nın “Düşler Engelsiz” adını taşıyan sosyal sorumluluk projesinin sergisi, Türkiye yolculuğuna devam ediyor.

"Düşler Engelsiz" Gazianteplilerle buluştu

Atlas Halı liderliğinde; TURGED (Türkiye Görme Engelliler Derneği) öncülüğünde, Türkiye Körler Federasyonu, Altı Nokta Körler Derneği ile işbirliği ile hayata geçen projede, uygulamalı atölye çalışmalarında görme engellilerin bizzat ortaya koyduğu tasarımlardan üretilen 12 adet halıdan oluşan “Düşler Engelsiz” sergisi, Gazianteplilerle buluştu.

 

Ülkemizdeki görme engellilerle ilgili farkındalık yaratmayı amaçlayan “Düşler Engelsiz” sergisi ile ilgili Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu şunları söyledi: “Özgür platformlarda fırsat eşitliği sağlandığında; yaratıcı düşüncenin, düşlerin hayata geçmesinde “ayrımcılığın-önyargıların” yer bulamayacağı ana fikrinden hareket ettik. Görme engellilere farkındalık yaratmayı temel alan bu sosyal sorumluluk projemiz, gittiği her şehirde büyük ilgi görüyor. Naksan çatısı altında bulunan Atlas Halı olarak, kendi kendini temizleyen ve bir dünya buluşu olan nano halılarımızı da ürettiğimiz Gaziantep şehrimize de sergimizi taşımaktan mutluyuz.”

Bebitoğlu, “Düşler Engelsiz”i ülke içinde birçok şehre götüreceklerini de kaydetti. Bebitoğlu, “Görme Engelliler Halı Tasarlarsa: Düşler Engelsiz”i görmeyen kimse kalmayacak” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Düşler Engelsiz” Gazianteplilerle buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin