EĞİTİM BİR-SEN Gaziantep Şubesi Divan Kurulu toplantısı yapıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğitim Bir-Sen Gaziantep Şubesi İl Divan Kurulu toplantısı Şirehan Otel’de gerçekleştirildi.

Şirehan Otel’de gerçekleşen toplantıya, Eğitim Bir-Sen il ve ilçe yöneticileri, kadınlar komisyonu ve engelliler komisyonu temsilcileri katıldı.

İlçe yönetimlerinin yapılan hizmetlerle ilgili sunumları, gerçekleştirilen kültürel ve sosyal faaliyetlerin aktarımı ile devam eden toplantıda, Eğitim Bir- Sen Araban İlçe başkanı Mehmet Karademir, İslâhiye ilçe başkanı Etem Akdoğan, Karkamış ilçe başkanı Serdar Sezen, Nizip ilçe başkanı Mehmet Çelik, Nurdağı eski ilçe başkanı Mehmet Dal, Oğuzeli ilçe başkanı Abdürrezzak Başkır, Şahinbey ilçe başkanı Mehmet Kartal, Yavuzeli ilçe başkanı Abdurrahim Anuştekin, Şehitkâmil ilçe başkan yardımcısı İsmail Sönmez, Kadın Kolları komisyonu başkanı Ayfer Er, Engelli Komisyonları başkanı Mehmet Yıldız, İl yönetimi başkan yardımcısı Eyüp Güneş söz aldı.

Tüm ilçelerde yetkili sendikanın Eğitim Bir-Sen olduğu tespitinden sonra yapılan değerlendirmelerde, Gaziantep’te 19.341 eğitim çalışanı bulunduğu, 8765 üye sayısıyla en çok temsilin Eğitim Bir-Sen’e ait bulunduğu, %45,3 oranında temsil başarısı yakalandığı belirtildi.

Toplantıda son olarak söz alan Memur- Sen ve Eğitim Bir-Sen İl Başkanı Ahmet Gök, üye sayılarıyla Türkiye’ de alternatifsiz ve rakipsiz olarak tek yetkili sendika olduklarını, bu durumu aşkla ve heyecanla çalışan dava erlerine borçlu olduklarını, ancak yapılan büyük hizmetlere ve önemli kazanımlara rağmen sorumluluklarının her geçen gün artarak devam ettiğini belirtti. Diğer konuşmacıların da belirttiği üzere üye sayısı bakımından gelinen noktanın, çalışanlar açısından Eğitim Bir-Sen’e gösterilen teveccühü ortaya koyduğunu, kemiyet itibariyle elde edilen bu başarının keyfiyet bakımından da taçlanmasının önemini vurguladı. Mayıs ayına kadar sahada azimkarane çalışarak 2016 üye sayısı hedeflerini mutlaka yakalayacaklarını ifade eden Gök, dava şuurunun yaygınlaşması  ve kökleşmesi kadın ve gençlik yapılanmalarımızın dinamizmine bağlıdır, dedi. Bu yıl içinde hanım ve gençlik komisyonlarımızın bulunmadığı herhangi bir taşra teşkilatının kalmamasını arzu ettiklerini, zamanın akışı içerisinde yapabilmeye muktedirken yapmadığımız hizmetlerden de manevi olarak mesul olduklarını, inanç değerlerimize doğru bu akışı yönlendirmenin tarihi sorumluluğunun biz eğitimcilere düştüğünü söyledi. 1 Mayıs şölenlerinde Gaziantep il ve ilçe teşkilatları olarak Kahramanmaraş’taki büyük buluşmaya binlerle katılacaklarını ifade etti. Ahmet Gök, Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiği kritik evrelerde Eğitim Bir-Sen’in gücünü ve dinamizmini arttırarak sürdürmesi siz değerli dava arkadaşlarımın azmine ve gayretine bağlıdır diyerek toplantıya iştirak eden il ve ilçe yöneticilerine katılımları için teşekkür etti.

gaziantep-eğitim

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
EĞİTİM BİR-SEN Gaziantep Şubesi Divan Kurulu toplantısı yapıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin