ÇAĞDAŞ BİLGİ OKULLARI ATASINI ANDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÇAĞDAŞ BİLGİ OKULLARI ATASINI ANDITürkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 74’üncü yıldönümü dolayısıyla Özel Çağdaş Bilgi Okullarında törenlerle anıldı.

Özel Çağdaş Bilgi Okullarında düzenlenen törene ,Özel Çağdaş Bilgi Okulları Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdürü, Okul Müdürleri,Okul Aile Birliği Başkan ve üyeleri ile çok sayıda veli ve öğrenci katıldı. Okul Bahçesindeki Atatürk Büstüne çiçeklerin konmasıyla başlayan törende bayraklar Ata’nın ebediyete intikal ettiği saat olan 09.05’de yarıya indirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından anma töreni öğrencilerin okuduğu şiirler ve şiir oratoryosu ile devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmasında Özel Çağdaş Bilgi Okulları tarih öğretmeni, Atatürk’ün bilimsel ilerlemeye verdiği önemi anlattı ve Atatürk’e seslenerek, “Kurduğun Türkiye Cumhuriyeti, bilimsel etkinlikler açısından, sayende, içinde bulunduğu coğrafyanın yıldız ülkesi olmuştur. Yolunu açtığın eğitim sistemiyle yetişen bu vatanın evlatları bugün, uluslararası kalitede bir eğitimle çağdaş uygarlık seviyesini yakalamıştır. “Yüce Atatürk, bir 10 Kasım’da daha seni anmak ve şükranlarımızı sunmak üzere huzurlarındayız. Devrimlerini ve ilkelerini özümsemiş olan Türk halkı açtığın yolda ve gösterdiğin hedefler doğrultusunda çalışarak bugünlere ulaşmıştır. Bedenin bizden ayrı olsa da aradan geçen onlarca yıla rağmen, fikirlerinle içimizde yaşıyorsun. Büyük bir ileri görüşlülükle ortaya koyduğun düşünce sistemi ve  ilkelerin bugünde bizi aydınlatmaya ve yol göstericimiz olmaya devam ediyor. Ebediyete intikalinin 74. yıldönümünde aziz hatıran önüne saygıyla eğiliyoruz” Manevi huzurunda minnetle, özlemle, saygı ile, sevgi ile eğiliyoruz Ruhun Şad Olsun Atam!”dedi.

ÇAĞDAŞ BİLGİ OKULLARI ATASINI ANDI
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÇAĞDAŞ BİLGİ OKULLARI ATASINI ANDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin