EKİCİ, “DAHA İLERİ DEMOKRASİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Gaziantep İl Başkanı Akif Ekici, İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Koca ve Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Naci Kılıç ile birlikte Yavuzeli ve Araban ilçe örgütlerini ziyaret ettiler.
Kongre sürecinin başlaması ile birlikte, CHP Gaziantep İl Başkanı Akif Ekici başkanlığındaki il yönetimi kongrenin demokratik bir şekilde gerçekleşmesi ve olası erken seçimlere Gaziantep’te tarih yazmak için çıtayı yüksek tutarak, omuz omuza çalışacak bir örgüt için kolları sıvadıklarının mesajını verdiler.
CHP Gaziantep İl Başkanı Akif Ekici ve beraberindeki heyetin ,ziyaretleri esnasındailçe örgütlerin motivasyonunun yüksek olduğu ve her zamankinden daha istikrarlı oldukları gözlendi.
Özellikle son günlerde ülke genelinde yaşanan olumsuzlukların sebepleri noktasında parti tabanı ile hemfikir olan yöneticiler, ülke de huzurun ve istikrarın devamlılığı için hükümetin Cumhuriyet Halk Partisi ekseninde oluşmasının gerekliliğini ifade ettiler.
CHP Gaziantep İl Başkanı Akif Ekici yaptığı açıklama da, “Daha ileri demokrasi için ilçe örgütlerini ziyaret ederek kongrenin demokratik ve adil şekilde gerçekleşmesi için görüşmeler yapıyoruz. İl Başkanlığına geldiğim ilk günde belirttiğim gibi yönetim kadromuzla beraber 90 günlük bir kongre süreci için görev aldık bu görevin sorumluluklarının bilincinde olmakla beraber adil bir yönetim sergileyeceğiz.
Bununla birlikte olası bir erken seçimde Gaziantep’te tarih yazacak CHP kadrolarını oluşturmak için kolları sıvadık. Gaziantep’te daha önce 193 binden 147 bine düşürdüğümüz oy kaybını tekrar toparlayıp 250 binin üzerine çıkaracağız.” dedi. Ekici, Yavuzeli’nde yaptığı ziyaretler ve açıklamalardan sonra, İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Koca ve Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Naci Kılıç ile birlikte Araban’a geçerek programlarını devam ettirdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
EKİCİ, “DAHA İLERİ DEMOKRASİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin