EKİCİ, SIFIR NOKTASINDA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EKİCİ, SIFIR NOKTASINDAOrtadoğu’da Huzur İstiyoruz

CHP Gençlik kollarının, Türkiye çapında başlatmış olduğu ‘KOBANİ’YE YARDIM’ kampanyasına, Gaziantepli partililer de destek verdi.

CHP Gaziantep Gençlik Kolları’nın başlatmış olduğu kampanyada 23. Dönem CHP Gaziantep Milletvekili Akif EKİCİ Gençleri yalnız bırakmadı. Şanlıurfa’nın Suruç ilçe sınırında bekleyen Suriyeliler için toplanılan yardım paketleri pazar günü ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırıldı.

23. Dönem CHP Gaziantep Milletvekili Akif EKİCİ, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, CHP’nin genç PM Üyeleri Sera Kadıgil ve İrfan Önal,CHP Gençlik Kolları MYK Üyeleri Nafer Çapar, Erhan Çetinkaya ve Sezgi Kadıoğlu, Ankara İl Başkan Yardımcısı Deniz Demir, Gaziantep İl Gençlik Örgütü ve Şanlıurfa İl Gençlik Örgütü, Şanlıurfa İl Başkanı Aziz Aydınlı, İl gençlik örgütleri üyelerinden oluşan heyet önce CHP Birecik İlçe Başkanlığını ziyaret ederek basın mensuplarını bilgilendirdiler.

Bölgeye ulaştırılan 2 tır dolusu yardım malzemesi, CHP heyeti tarafından düzenli bir şekilde Suriyeli göçmenlere dağıtıldı.

Suriye sınırının sıfır noktasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ve bir açıklama yapan, CHP 23. Dönem Gaziantep Milletvekili Akif EKİCİ;  “Burada bir insanlık dramı yaşanmaktadır. Bölgeyi daha önce incelemiş, insanların ihtiyaçlarını tespit etmiştik. Arkadaşlarımızla beraber, toplanan 2 tır dolusu yardım malzemelerini burada ihtiyaç sahibi insanlara yetiştirdik. Emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim, fakat burada ki asıl mesele bu insanlara bu acıları yaşatanlar ve onların kötü emelleridir.

Burada şu an yaşanan insanlık dramını, sefaleti ortaya çıkaranlar, Ortadoğu’yu bataklığa ve kan gölüne dönüştürenler, 22 ülkenin coğrafyasını değiştirmek isteyenler ve bunlara eşbaşkanlık yapanlar burada yaşanan insanlık dramının bedelini ödemelidir.

Görüyoruz ki, bölgede yaşanan vahşete dur demesi gerekenler, susuyorlar ve kınama mesajlarından öteye gidemiyorlar. Biz her zaman zulmün karşısında durduk, insanların kardeşe yaşadığı bu topraklara vahşeti yaşatanları teşhir ederek, masum insanların yanında olacağız.

Yine bu zulmü yaşatan terör örgütleri ve bu örgütlere destek verenler ellerini buradan biran önce çekmelidir. Ortadoğu’da artık huzurun hâkim olmasını istiyoruz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
EKİCİ, SIFIR NOKTASINDA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin