ELEKTRİKLİ MİNİBÜS İŞ BAŞINDA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ELEKTRİKLİ MİNİBÜS İŞ BAŞINDA Gaziantep Üniversitesinde üniversiteyi ziyarete gelecek misafirler için, yerinde tanıtım ve rehberlik yapmak, öğrencilere kampus içerisinde ring seferleri düzenlemek amacıyla araç filosuna bir de elektrikli minibüs eklendi.

Elektrikli minibüsün ilk test sürüşünü gerçekleştiren Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, aracın çevre dostu bir araç olduğuna dikkat çekerek, “Yeni rektörlük döneminde de birbirinden farklı pek çok proje gerçekleştireceğiz. Bu projelerimizden birisi de kampusumuz içerisinde ulaşıma kolaylık sağlayarak, farklı bir tasarımı bulunan göze hoş gelen aldığımız bu minibüstür. Minibüsümüz 13+1 kapasiteyle kampus içerisindeki ulaşımda öğrencilerimizin tercih edeceği bir taşıt haline gelecek” şeklinde konuştu.

Önümüzdeki günlerde ihtiyaca göre araç sayısının artabileceğini belirten Prof. Dr. Coşkun, bisiklet projemizin yanı sıra bu girişimimizin tüm üniversitelerde bir ilk olduğunu söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ELEKTRİKLİ MİNİBÜS İŞ BAŞINDA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin