ELİMİZDEN GELSE KALDIRIRDIK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ELİMİZDEN GELSE KALDIRIRDIK

Öğrenci Konseyi Başkanı, Başbakan Erdoğan ile biraraya geldi

Zirve Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Yusuf Meşe ve Türkiye Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Üniversite harçlarının kaldırılması sebebiyle gerçekleştirilen teşekkür ziyaretinde YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer de hazır bulundu.Ziyarette öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında Başbakan Erdoğan, harçların kaldırılmasının gençlerin daha iyi eğitim alabilmelerine olanak sağlamak amacıyla atılmış bir adım olduğunu belirterek Türkiye’de birlik ve beraberliği ilgilendiren her konuya gençlerin katkı sunması gerektiğini ifade etti. Yeni sistem hakkında bilgi veren Başbakan Erdoğan, “ İkinci öğrenimi elimizden gelseydi kaldırırdık. Çünkü yasayla kurulmuş olan bir statüyü ancak yasayla değiştirmek mümkündür. Oysa katkı paylarının alınmaması Bakanlar Kurulu kararımızla gerçekleştirildi. Konunun mimarı olan Türkiye Öğrenci Konseyine teşekkürler ederiz” dedi. Son dönemlerde Doğu ve Güneydoğu’da yaşanılan olaylara da dikkat çeken Başbakan Erdoğan, gençleri daha duyarlı olmaya davet etti.

Harçların kaldırılması konusunda teşekkürlerini sunan Zirve Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Yusuf Meşe, “Sağlanan burslar, yüksek lisans, master ve doktora programlarına verilen imkanlar üniversite öğrencilerinin bu dönemlerini daha rahat geçirmelerini sağlayacaktır. Bu konuda yürütülen çalışmalar için ayrıca teşekkür ederiz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ELİMİZDEN GELSE KALDIRIRDIK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin