Elmasepeti’nden 10. yıla özel dev kampanya

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elmasepeti’nden 10. yıla özel dev kampanyaElmasepeti, 10 yıl önce başladı yolculuğunda, sektöründeki en ciddi markalardan biri haline gelmesinde en önemli rolü oynayan müşterilerine “çılgın fırsatlar” sunacak dev bir kampanya ile teşekkür edecek.

YÜZDE 90’A VARAN İNDİRİMLER

Türkiye’nin sektöründe öncü şirketi olan Elmasepeti, 10. yılını avantajlı bir kampanya ile kutluyor. Elmasepeti, bu kampanyasında özel önem verdiği tüketicilerine yüzde 90’a varan indirim fırsatı sunarak, 10. yaşını şölene çevirmeyi planlıyor.

ELMASEPETİ MÜŞTERİSİ İLE VAR

Gaziantep’te yerleşik Naksan Holding’in, sektörünün yıldız şirketlerinden Elmasepeti, 10. Yılında tüketicilerine unutamayacakları fırsatlar sunan inanılmaz bir kampanya ile müşteri memnuniyetindeki çıtasını daha da yükseğe çıkartacak.

ÇILGIN DOĞUM GÜNÜNDE İNANILMAZ FIRSATLAR

Çok farklı marka ve ürünlerde mutlaka takip edilmesi ve değerlendirilmesi gereken indirimler başlatan Elmasepeti “İnanılmaz Fırsatlar Çılgın Doğum Gününde” temasıyla başlayan kampanya ile adından söz ettireceğe benziyor.

HAYALLERİNİZİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜN

12- ile 20 Mart tarihleri arasında gerçekleştireceği, hayalleri gerçeğe dönüştürecek olan kampanyaya büyük ilgi gösterilmesi bekleniyor.Dev kampanyaya işte bu linkten ulaşabilirsiniz. http://www.elmasepeti.com/Category/Dogumgunu-kampanyasi/540

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Elmasepeti’nden 10. yıla özel dev kampanya

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin