ELVEDA GAZİANTEPSPOR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

27 Yıl sonra Süper Lige veda. 28 yıl sonra 1. Lig’e veda. Sanırım seneye 2. Lig’e veda sonrada amatörün yolu gözüküyor.

Yazık oldu bu takıma hem de çok yazık. Avrupa’da adından söz ettiren Ligde en iyi derecesini, 68 puan ve +27 averajla üçüncü olduğu 2000-01 sezonunda elde eden Gaziantepspor, 1999-2000 sezonunu da üçüncülüğü elde etmiş taraftarının yüzünü güldürmüştü. Dilek olay tam 28 yıl. Koca bir çınar bugün yıkıldı.

Son 4 yıldır Gaziantepspor yöneticilerinin istikrarsızlığı yüzünden takımın geldiği nokta ortada.

Gaziantep Savunmasında can pahasına kenti düşmana teslim etmeyen 6317 şehidin anısına matem rengi olan Siyah ve Şehitlerimizin kanını simgeleyen Kırmızı’yı temsil eden takımımıza sahip çıkamadık. Ben mi utansam yoksa top yekun şehir mi utansa bilemedim. Varsın utanması gerekenler,  utanmayacağı için onların yerine de biz utanalım.

ELVEDA GAZİANTEPSPOR

1969 Yılından buyana yüzleri güldüren takım bu sefer ağlattı. Gönüllerde zincirler kırıldı dillerden küfürler döküldü. Takımı bu hale getirenlere ver yansın edildi. Ama çok geçti düşmüştü bir kere…

Ankaragücü maçında takımı karşılıksız seven taraftarın gözyaşları tüm Türkiye’yi hüzne boğarken Ankaragücü taraftarı Gaziantepsporlu futbolcuları tirübünlerden teselli etmek için yüksek sesle bağırdı. “Sizi en iyi biz anlarız”, “Sahipsiz Antep” ,  “Başın öne eğilmesin Antep” bu sloganları unutmayalım. Kulağımıza küpe olsun belki bir gün lazım olur.

Bu şehir bunu hak edecek ne yaptı size sayın yöneticiler. Yıllarca bu takımın üzerinden kazandıklarınız ve bu şehre ödettiğiniz bedel. Şimdi yataklarınızda rahat mısınız?

Dünyada  bir örneği daha olmayan kahramanlık destanı şehitleri simgeleyen renklere ihanet ettiniz. Dönemin Belediye Başkanı Abdulkadir Batur ve 58 kurucu üyeye, o günden bu güne Gaziantepspor’a gönül veren taraftarlara, yöneticilere kısacası bir destana ihanet ettiniz. 28 yıllık bir destan bugün yerlerde… Küllerinden yeniden doğar mı bilmem ama tek umudum Gaziantepspor’un yeniden dirilişi…

“BASKETBOLDA DA HÜSRANA UĞRAMAYALIM”

Gaziantep Basketbol Takımımızda Tahincioğlu Basketbol Süper liginde son sıralarda mücadele ediyor. Eskişehir Basketbol karşılaşmasının son saniyelerinde Erol Can Çinko’nun attığı 3’lük basketiyle 84-85 skor yüzleri güldürse de takımın ligdeki durumu çok iç açıcı değil.  19. Haftada 23 puanla 15. Sırada yer alan takımın sanırım yönetici ve taraftar dopingine ihtiyacı var. Süper Lig’de 20. Haftaya girerken geriye kalan maçlarda güçlü rakipleriyle potada mücadele edecek olan takım yöneticileri bu gidişata dur demeli. Yerel yönetimler bünyesinde bulunan Süper Lig takımlarının daha profesyonel, spordan anlayan ve takım ruhunu enjekte ederek oyuncuları sahaya sürecek kabiliyette sahip kalifiye yöneticilerle yol alması başarıyı getirecektir. Bir koltukta 10 karpuz taşırken elbet bir karpuz düşecektir. Dikkat edelimde bu karpuz Gaziantep Basketbol takımı olmasın. Gaziantepspor’dan sonra bir kez daha yıkılmayalım. Artık canımız yanmasın..

“GFK’DA HIZLI YÜKSELİŞ SEVİNDİRİCİ”

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü GFK bu hafta oynadığı son maçla Ligde Ankaragücü’nden sonra 5. Sıraya yükselmeyi başardı.  Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübümüz, ligin 26. haftasında konuk ettiği Ümraniyespor’u 2-0 mağlup ederek, oynadığı son dokuz maçta yedinci galibiyetini aldı ve 41 puanla 5.’liğe yükseldi. Mutluyuz gururluyuz.

Gaziantepspor’un da bu duruma düşmesine sebep olanlar er ya da geç bu yükün altında ezileceklerdir.

Gönül isterdi ki Marka şehir Gaziantep Süper Lig’de iki takımla mücadele etseydi. Olamaz mıydı? Hayal mi görüyoruz? Hayır. Olurdu. Olurdu olmasına da takımı düşünmek yerine  çıkar peşine koşanlar koltuğa yapıştı bir türlü kalkmak bilmedi. Sonrasında da malum paylaşılamayan bir koltuk ve boş bir takım. Enkaz yığını. Arkada kalan gözü yaşlı Gaziantepspor taraftarı… Saygıyla

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ELVEDA GAZİANTEPSPOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin