Emekçinin Güvencesi CHP İktidarı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle yazılı açıklama yaptı. Sucu, “Emeğin, emekçinin, çalışan kesimin, taşeron işçilerin en büyük güvencesi CHP iktidarı olacaktır” dedi. Sucu, “1 Mayıs emeğin, emekçinin en yüce değeridir, diyenlerin bayramıdır. 1 Mayıs bir mücadelenin simgeleşmiş tarihsel adıdır. Bu tarih emekçilerin alın terleri ve kanları ile yazılmıştır” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Sucu mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Emeğin evrensel değerlerine ulaşmak için mücadele her zaman daha iyiyi aramanın yolu olacaktır. Emekçi haklarında geri gidiş dayatılmaktadır. Krizlerin bedelleri her zaman emekçilere, işçilere, çalışan kesime ödetilmektedir. Emeğin, emekçinin, çalışan kesimin, taşeron işçilerin en büyük güvencesi CHP iktidarı olacaktır. Ülkemizde neredeyse çalışan emekçilerin yarıdan fazlası sigortasız ve iş güvencesi olmadan çalıştırılmaktadır. Emekçi fabrikada, hastanede, okulda, büroda, sanayide, tarlada, bağda, bahçede CHP iktidarında alın terinin, emeğinin karşılığını aldığı huzurlu günlere kavuşacaktır. 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramını kutluyorum”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Emekçinin Güvencesi CHP İktidarı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin