EMEKLİ ASTSUBAYLAR DERNEĞİ GAZİANTEP ŞUBESİ AÇILDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EMEKLİ ASTSUBAYLAR DERNEĞİ GAZİANTEP ŞUBESİ AÇILDITürkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gaziantep Şubesi, TEMAD Genel Başkanı Ahmet Keser ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı. TEMAD Gaziantep İl Başkanlığına Mehmet Tayyar Dölek getirildi.

Doktorlar Sitesinde hizmete giren TEMAD Gaziantep Şubesi’nin açılışına TEMAD Genel Başkanı Ahmet Keser, Şehitkâmil İlçe Kaymakamı Mehmet Aydın, MHP Gaziantep il Başkanı Ali Muhittin Taşdoğan ile çok sayıda davetli katıldı. TEMAD Genel Başkanı Ahmet Keser; gelecek dönemde Sivil Toplum Örgütlerinin bütün dünyada belirleyici güçlerden bir tanesi olacağını belirterek, TEMAD’ın kanunla kurulmuş 6 sivil toplum örgütünden bir tanesi olduğunu ve 2012 yılında adından en çok söz ettiren sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.

Keser; “Gelişmiş ülkelerde sivil toplumlar özellikle son 20 yılda çok ciddi inisiyatif almaya başladı. Türkiye sivil toplum örgütlerine dönüşü başlatmış bir ülke olup Türkiye’de hali hazırda 90 bin adet sivil toplum örgütü bulunmaktadır. Bu 90 bin sivil toplum örgütünün %48’i son on yılda kurulmuştur. TEMAD, 1962 yılında TEMAY adıyla kurulmuş, 1984 yılında ise TEMAD olarak kanunla yeniden yapılandırılmıştır.

EMEKLİ ASTSUBAYLAR DERNEĞİ GAZİANTEP ŞUBESİ AÇILDI “KANUNLA KURULMUŞ 6 SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜNDEN BİR TANESİYİZ”

TEMAD Türkiye’de kanunla kurulmuş 6 sivil toplum örgütünden birisi olması nedeniyle ayrı bir yere sahiptir. 2012 yılından itibaren kanunun belirlemiş olduğu çizgiden çıkmayarak yeni bir anlayış ile TEMAD’ı yeniden yapılandırmaya başladık. TEMAD 2012 yılından itibaren toplum tarafından daha fazla bilinen, tanının, ilgi ve alaka gösterilen bir sivil toplum kuruluşu haline geldi. Hatta 2012 yılında Türkiye’de adından en çok söz ettiren sivil toplum kuruluşu TEMAD olmuştur. Bugün TEMAD 94 şubesine ulaşmış ve 11 şubemizde açılış için bizleri beklemektedir. Kasım sonu itibariyle 100’ün üzerinde şubeyle birlikte Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü olma ünvanını elimizde bulundurmak istiyoruz.

Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın ise Sivil Toplum Örgütlerinin önemine vurgu yaparak, vatandaşların haklarını sokaklarda aramak yerine bu örgütlerin çatısı altında birleşerek haklarını aramaları gerektiğini belirterek, sivil toplum kuruluşlarını önemsediğini ve bu tür açılışlara önem verdiğini söyledi.

Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Turgay Buga’ya da TEMAD Genel Başkanı Ahmet Keser tarafından Fahri üyelik rozeti takılırken, üyelerin rahat bir şekilde vakit geçirmeleri için her türlü ayrıntının düşünüldüğü TEMAD Gaziantep Şubesinin açılışı yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
EMEKLİ ASTSUBAYLAR DERNEĞİ GAZİANTEP ŞUBESİ AÇILDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin