EMEKLİ ASTSUBAYLAR TEMAD’TA BULUŞUYOR!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EMEKLİ ASTSUBAYLAR TEMAD’TA BULUŞUYOR!Türkiye Emekli Astsubay Derneği  (TEMAD)  Gaziantep şubesi açılıyor.

Türkiye Emekli Astsubay Derneği  (TEMAD)  Gaziantep şubesi 10 Mayıs 2014 tarihinde Doktorlar Sitesi’nde Genel Başkan Ahmet Keser’in katılımıyla açılacak.

2847 ile 2908 sayılı Dernekler Kanunu hükmüne uygun olarak 17 Ekim 1984 yılında kurulan TEMAD her geçen gün şube ve üye sayısını arttırıyor. Türkiye Genelinde 89 şubesi bulunan Türkiye Emekli Astsubay Derneği TEMAD yeni şubeler açmaya hazırlanıyor.

TEMAD Gaziantep şube başkanı Mehmet Tayyar Dülek , “ Ulu Önder Atatürk’ün İlke ve İnkılapları ile çizdiği yoldan yürümek, camiamızın ve toplumumuzun gelenek ve görenek, örf ve adetleri ile insan haklarına saygıdan taviz vermeksizin öncelikle mesleki sorunlarımızın çözümüne katkı sağlamak için bu yola çıktık. Birçok projemiz var. Bu projeleri Gaziantep’te hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Kadın Kollarımızı kurduk. En yakın zamanda gençlik kollarımızı faaliyete geçireceğiz. Meslektaşlarımızın, gazilerimiz ve şehitlerimizin sorunları ile yakından ilgilenerek sorunlarımıza çözüm üretmeye çalışacağız.  10 Mayıs 2014 Cumartesi saat 14.30’da Doktorlar Sitesi zemin katta genel başkanımız Ahmet Keser’in katılımı ile Gaziantep şubemizi açacağız. Ben tüm Gazianteplileri açılışımıza bekliyorum” dedi.

EMEKLİ ASTSUBAYLAR TEMAD’TA BULUŞUYOR!

TEMAD Gaziantep Şubesi Kadın Kolları başkanlığına ise Gazeteci, GEFDER Başkanı Mezine Sırakaya getirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
EMEKLİ ASTSUBAYLAR TEMAD’TA BULUŞUYOR!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin