Emine Nakıboğlu, Masa Tenisinde 3 Ayrı Derece Elde Etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emine Nakıboğlu, Masa Tenisinde 3 Ayrı Derece Elde EttiGaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziantep’in Kurtuluşu’nun 91.Yılı Kutlamaları çerçevesinde düzenlenen ‘Kurtuluş Kupası Masa Tenisi Turnuvası’nda Özel Emine Nakıboğlu İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri üç ayrı derece elde etti.

Gaziantep Üniversitesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü gibi kuruluşların da katkılarıyla gerçekleşen ve kıyasıya mücadelenin yaşandığı karşılaşmalar sonucunda Özel Emine Nakıboğlu İlkokulu minik kızlarda il ikincisi, minik erkeklerde ise il üçüncüsü oldu. Aynı turnuvada Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu küçük kızlar masa tenisi takımı ise il ikincisi oldu. ‘Kurtuluş Kupası Masa Tenisi Turnuvası’nda toplamda 3 il derecesi kazanan Özel Emine Nakıboğlu İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, Onat Kutlar Tiyatro Salonu’nda düzenlenen törende ödüllerini Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey’in elinden aldı.

Turnuvada mücadele eden ekibi kutlayan Okul Müdürü Süleyman Eski, takımlarının turnuvaya çok iyi hazırlandığını söyledi. Okul olarak spora verdikleri önemi bir kez daha vurgulayan Eski, sporun öğrencilerin akademik yaşantılarını pozitif yönde etkileyen çok önemli bir unsur olduğunu da ifade etti.

Beden Eğitimi Mustafa Gündoğan ve Gökhan Bulundu, bu yıl masa tenisinde katıldıkları tüm müsabakalarda derece elde ettiklerini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Emine Nakıboğlu, Masa Tenisinde 3 Ayrı Derece Elde Etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin