EMNİYET PERSONELİ DİKSİYON EĞİTİMİ ALDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EMNİYET PERSONELİ DİKSİYON EĞİTİMİ ALDIGaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeline “Güzel Konuşma Teknikleri ve Diksiyon Eğitimi” verildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Polis-Halk ilişkilerinde etkin iletişim kurulması, duygu ve düşüncelerin vatandaşlara etkin, anlaşılır ve ikna edici iletilebilmesi amacıyla Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeline “Güzel Konuşma Teknikleri ve Diksiyon Eğitimi” verdi.  Eğitimde, etkili konuşmaya yönelik planlı konuşmanın aşamaları olan beden dili, imaj, doğaçlama, topluluk karşısında konuşma, bireysel iletişim becerileri gibi konular üzerinde duruldu. Eğitim sonrasında düzenlenen sertifika töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Edebiyat Öğretmeni Ozan Emre EMRAĞ, eğitimin çok verimli geçtiğini, kursa katılan emniyet mensuplarının eğitime büyük ilgi gösterdiğini, çok keyifli ve verimli bir eğitim programı olduğunu, polislerle birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Kurs eğitmeni Ozan Emre EMRAĞ’a plaket veren Emniyet Müdür Yardımcısı Murat ÖZBAY, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşa hep daha iyi hizmet verme gayreti içinde olduklarını, verilen bu eğitimin Toplum Destekli Polislik anlayışına ve Polis–Halk İlişkilerinin geliştirilmesine katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.

Daha sonra kursiyerlere sertifikaları Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim ERGÜDER tarafından verilerek, sertifika töreni toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
EMNİYET PERSONELİ DİKSİYON EĞİTİMİ ALDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin