Emniyete kutlama, teröre lanet

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’i kana bulamak isteyen teröristleri kahramanca püskürten emniyet mensuplarını kutlayan GAHİB Başkanı Salahattin Kaplan saldırı sırasında yaralanan kahraman polise acil şifalar dilerken “Gaziantep baş verir baş eğmez. Kentimizi ve ülkemizi kaosa sokmak isteyen terörü ve destekçilerini şiddetle lanetliyoruz” dedi.

Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğine dikkat çeken GAHİB Başkanı Salahattin Kaplan güçlü bir ekonomiye sahip olan Türkiye’nin bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde aşacağını belirtti. Başkan Kaplan Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne yönelik saldırıyı lanetlediklerini de söyleyerek teröristleri kahramanca püskürten emniyet mensuplarını kutladı. Kaplan yaptığı yazılı açıklamada “Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne yönelik iki terörist tarafından düzenlemek istenen saldırı emniyet mensuplarımızın dikkati, duyarlılığı ve kahramanca çatışmaya girmesi sonucunda püskürtülmüştür.

Gaziantep’e ve Gaziantep Emniyet Müdürlüğümüze geçmiş olsun. Teyakkuz halindeki emniyet birimlerimiz bu tür girişimlere İzmir’de olduğu gibi, Gaziantep’te olduğu gibi, yurdun dört bir yanında olduğu gibi canlarını ortaya koyarak cevap vermeye devam edecektir. Bizlere de sanayici olarak, ihracatçı olarak, bu ülkenin bir vatandaşı olarak düşen en büyük görev vatanımıza, milletimize, devletimize, bayrağımıza sahip çıkmamız, bağımsızlığımızın sembolü olan bayrağımızı her koşulda zirveye taşımaya devam etmektir. Bir olmak, birlik olmak ve birlikteliğimizi koruyarak her türlü zorluğa karşı göğüs germek zorundayız. Milletçe birlikteliğimiz her türlü terör belasının üstesinden gelecektir. Gaziantep’te büyük bir facia yaşanmasını önleyen polislerimizi tekrar kutluyor, terörü ve teröre destek verenleri şiddetle lanetliyoruz. Gaziantep her zamanki gibi baş vermiş ama baş eğmemiştir” dedi

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Emniyete kutlama, teröre lanet

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin