Perakendenin en başarılı fikir ödülleri WİNMAR ve CERGİBOZAN’a

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Perakendenin en başarılı fikir ödülleri WİNMAR ve CERGİBOZAN’aTürkiye’nin birçok yerinden katılan perakendeciler “Kurumsal Yönetim” ana teması ile Haliç Kongre Merkezi’nde Gerçekleştirilen “Yerel Zincirler Buluşuyor” organizasyonunda bir araya geldi.

Türkiye’de ki perakendecileri bir araya getiren “Yerel Zincirler Buluşuyor” organizasyonu iki gün sürdü. “Yerel Zincirler Buluşuyor” kapsamında geleneksel olarak gerçekleştirilen “Perakendenin En Başarılı Fikirleri” Yarışmasında dördüncü kez sahiplerini bulurken ödüllerin ikisini Gaziantep Winmar ve Cergibozan marketleri aldı.

TPF Yönetim Kurulu Başkanı Selamet Aygün, ‘YZB 2012’de ihracat boyutuyla sektörde açılım sağlandığını ifade ederek , “YZB 2012, Romanya, Mısır, Bulgaristan, Ukrayna, Suudi Arabistan, Polonya, Gürcistan, Kazakistan, Dubai, Lübnan, Almanya, Azerbaycan, KKTC ve Özbekistan’dan yabancı alıcıları ağırladı. YZB 2012 kapsamında gelen yoğun sponsorluk ve fuar katılım talebini karşılayabilmek amacıyla açık otopark alanına bir prefabrik sergi salonu kuruldu. Böylece YZB’nin daha geniş mekânlarda daha sorunsuz bir alt yapıda gerçekleştirilmesi hedeflendi. Bu yıl YZB Fuarına 115 firma katılım sağladı ayrıca 30 firma da sponsor olarak yer aldı. Bu firmalar yaklaşık 300 büyük markayı temsil etmektedir” diye konuştu.
Perakendenin en başarılı fikir ödülleri WİNMAR ve CERGİBOZAN’aCERGİBOZAN VE WİNMAR EN BAŞARILI

FİKİR ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Ankara Perder Başkanı Mustafa Altunbilek tarafından verilen ‘Mağaza Tasarımı’ ödülü Bursa’dan Seyhanlar Market’e, İstanbul Perder Başkanı Reşat Narman tarafından verilen ‘Müşteri Hizmetleri, CRM ve Teknoloji Uygulamaları’ ödülü Sarıyer Market’e, İpek Yolu Perder Başkanı Vedat Cergibozan tarafından verilen ‘Promosyon Yönetimi’ ödülü Antalya’dan 1e1 Market’e layık görüldü.
Kayseri Perder Başkanı Selahattin Kılıç tarafından verilen ‘İnsan Kaynakları Uygulamaları’ ödülünü Bursa’dan Milli Pazar, Ege Perder Başkanı Veli Gürler tarafından verilen ‘En iyi Sosyal Sorumluluk Projesi’ ödülünü Gaziantep’ten Winmar Market, Doğu Anadolu Perder Başkanı Ömer Düzgün tarafından verilen ‘Jüri Özel Ödülü’ Gaziantep’ten Cergibozanlar’a verildi. Karadeniz Perder Başkanı Osman Kalafat tarafından Yılmaz Pekmezcan’a perakende sektörüne katkılarından dolayı bir teşekkür plaketi verildi.

Perakendenin en başarılı fikir ödülleri WİNMAR ve CERGİBOZAN’a

En Başarılı Fikir ödülleri kapsamında Jüri Özel Ödülü alan Cergibozan ve En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi” ödülünü alan Winmar yetkilileri, bu ödüle layık olmanın haklı gururunu yaşadılar. Winmar Satış Pazarlama Müdürü Servet Deynekli Sosyal Sorumluluk alanında birçok çalışmaya imza attıklarını ve şehirde birçok kurum ve kuruluşlarında kendisine bu konuda destek olduklarını belirterek onlara teşekkür etti. Deynekli “Zincir Marketler olarak hem sosyal alanda hem de ticari alanda başarılı olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gaziantep olarak Sayın İpekyolu PERDER Başkanımız Vedat Cergibozan’la beraber bu iki güzel ödülü şehrimize götürmekten de ayrıca gurur duyuyoruz. Gaziantep bunu hak ediyor” dedi.

Perakendenin en başarılı fikir ödülleri WİNMAR ve CERGİBOZAN’aİPEKYOLU PERDER Başkanı Vedat Cergibozan ise “Gazi şehrimizden iki zincir marketin böylesine anlamlı ve başarılı ödülü almasının çok önemli bir konu olduğunun altını çizerek biz bugün burada tekrar kendimizle ve şehrimizle gurur duyduk. Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Türkiye’nin ekonomisine ciddi katkılar sağlayan ve son dönemlerde hızlı büyüme oranını yakalayan tüm Perakendeci dostlarıma ve diğer ödül alan arkadaşlarıma başarılar diliyorum” diyerek duygularını ifade etti.

14,7 MİLYAR CİRO İLE YÜZDE 20 BÜYÜYORUZ

Aygün yerel zincirlerin her geçen gün büyüdüğünü, yeni kurulan Van Derneği ile birlikte 14 Bölge PERDER Derneği, 330 şirkete ait 3 bin 282 perakende satış noktasında 65 bin 200 çalışanı ile Türkiye perakende sektörünün en güçlü örgütü konumunda olduğunu kaydetti. Aygün, “TPF yıllık ortalama yüzde 20 büyüme oranı, 14,7 milyar TL ciro ve yüzde 30’u aşan pazar payı ile sektörün en önemli aktörü ve temsilcisidir” dedi. Aygün, federasyonun 2023 hedefinin yıllık ortalama yüzde 15 büyüme ile 70 milyarın üzerinde ciro olduğunu belirtti. Aygün, “2023 yılında yerellikten çıkıp uluslararası oyuncu olmuş, yılda 1 milyar ciroyu aşmış en az 10 federasyon üyesi firma olacak” diye konuştu.

Perakendenin en başarılı fikir ödülleri WİNMAR ve CERGİBOZAN’aMUHTEŞEM GALA GECESİ İLE EĞLENDİLER
Hayat’ın ‘Perakendenin Hayatı’ sponsorluğunda Çırağan Sarayı’nda düzenlenen Gala Gecesi’nde başta Coca Cola, Eczacıbaşı, Evyap, Sütaş, Unilever ve Ülker olmak üzere tüm sponsorlara teşekkür plaketi ve ‘Perakende Yasası’nın oluşturulmasında yaptığı katkılarından dolayı Eski Milletvekili Fatih Arıkan’a ‘Perakendeye Katkı’ ödülü verildi. Perakende sektörünün temsilcileri, Gala Gecesi’nde ünlü sanatçı Zara’nın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar eşliğinde eğlendiler.

.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Perakendenin en başarılı fikir ödülleri WİNMAR ve CERGİBOZAN’a

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin