En Güzel Köpek Irkları GASBİK’te Yarıştı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En Güzel Köpek Irkları GASBİK’te YarıştıKöpek Irklar Kinoloji Federasyonu tarafından düzenlenen II. Gaziantep (CAC) Türkiye Irk Standartları Yarışması Gaziantep Atlı Spor Kulübü (GASBİK)’in ev sahipliğinde yapıldı.

Federasyonun düzenlediği ve Gaziantep Atlı Spor kulübü destek verdiğiulusal ırk standartları kapsamında yapılan en güzel ırk yarışmasında, bir köpek, bir yedek köpek, yavru, çok genç, veteran, üretim ve soy kategorilerinde yarışıldı.

Hafta sonu yapılanen güzel ırkların seçildiği ve Türkiye’nin bir çok ilinden gelen 80’den fazla  katılımcı 10 grupta yarıştı. Her köpeğin kendi ırkında mücadele verdiği yarışta, grubunda birinci olanlar finale kaldı. Renkli alanların yaşandığı yarışma sonunda birinci olan köpeklere kupa ve mama hediye edildi.

2006 yılında İstanbul merkezli olarak kurulan Köpek Irkları ve KinolojiFederasyonu (KIF), ülkemize ait yerli ırkların Türkiye/ Türk Milleti adına uluslararası platformda kaydedilmesini, tüm köpek ırklarının FCI (Dünya Köpek Bilimi Federasyonu) üyesi tüm ülkelerde üretilip bakıldıkları şartlar altında ülkemizde de üretilip bakılmalarını sağlamak, bunların soylarının bilinebilmesi için bir soy kütüğü oluşturmak ve soy kütüğünü tutmak amacı ile ülkemizde farklı tarihlerde ve farklı illerde çeşitli etkinlik ve yarışmalar düzenliyor.

Bu yıl II.si gerçekleştirilen Ulusal Irk Standartları Yarışması (CAC) Gaziantep Atlı Spor Kulübü alanında köpek severler ve Gaziantep  halkı ile buluştu.Yarışmaya katılımcıların yanı sıra hayvan severler de büyük ilgi gösterdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
En Güzel Köpek Irkları GASBİK’te Yarıştı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin