EN İYİ HABER FOTOĞRAFI DHA’YA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EN İYİ HABER FOTOĞRAFI DHA’YAGaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlediği Basın Ödülleri töreninde DHA Bölge Müdürü Hasan Kırmızıtaş en iyi haber fotoğrafı dalında birinciliğe layık görüldü.

Divan Otel’de düzenlenen ödül törenine Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, Koordinatör Vali Veysel Dalmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Ergün,Gaziantap Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Gaziantep Ticaret Borsası Meclis Başkanı Selami Memiş, Gaziantep İhracatçılar Birliği Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat ve Yağlı Tohumlar İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya, çok sayıda davetli, gazeteciler ve eşleri katıldı.

Haber Fotoğrafı dalında birinci olan Hasan Kırmızıtaş’ın “Suriye sınırında Koalisyon ülkelerine ait savaş uçaklarının Kobani’de ki IŞİD hedeflerini bombalayan” haber fotoğrafı birinciliğe layık görülürken DHA Muhabiri Metin Faruk Tamer spor fotoğrafı dalında mansiyon ödülü aldı.

DHA Bölge Müdürü Hasan Kırmızıtaş ödülünü Fatma Şahin’in elinden aldı.

Gazeteciliğe Gaziantep 27 gazetesinde başlayan ve daha sonra 2004 yılında Doğan Haber Ajansı Gaziantep’te muhabir olarak işe başlayan Kırmızıtaş 2006 yılında Şanlıurfa’ya Bölge Müdürü olarak getirilmişti. 2009 yılında Adıyaman’ı Şanlıurfa’ya bağlayan DHA, bu iki kentteki muhabirleri Kırmızıtaş’a bağladı. DHA Bölge Müdürü ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’ nde Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan Kırmızıtaş yaptığı haberlerle dikkat çekmeye devam ediyor.

EN İYİ HABER FOTOĞRAFI DHA’YA

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
EN İYİ HABER FOTOĞRAFI DHA’YA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin