Engelli Basketbolcular ayakta alkışlanıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Engelli Basketbolcular ayakta alkışlanıyorTürkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele veren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, şehirde taraflı tarafsız herkesin takdirini topluyor.

7 yıl önce Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey’in girişimleri ile kurulan ve eski Kulüp Başkanı Ünsal Göksen’in gayretleri ile birinci lige kadar yükselen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligde yeni bir takım olmasına rağmen başarılara imza atıyor.

6 sene bölgesel ligde başarılı maçlar çıkartan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, son bir sezondur Tekerlekli Sandalye Basketbol Birinci Ligi’nde başarıyla mücadelesini sürdürüyor. Ligin 15’ci haftasında 23 puanla 5’ci sırada yer alan Güneydoğu ekibi, Gazianteplilerin önem verdiği bir takım haline geldi.

Engelli Basketbolcular ayakta alkışlanıyor

Şehirde tüm kurum ve kuruluşların beğeniyle izlediği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, her kesimden destek görüyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketboldan Sorumlu Asbaşkanlar Nihat Aydıngüler ve Hayrettin Hafif’in sorumluluğunda birinci ligde Gaziantep’in ve kulübünü başarılı bir şekilde temsil eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin 16’cı haftasında Muş Engelli Takımı ile rövanş maçına çıkıyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketboldan Sorumlu Asbaşkan Nihat Aydıngüler, takımı kurup bugünlere getiren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve takımın Onursal Başkanı Dr. Asım Güzelbey’e çok şeyler borçlu olduklarını ifade etti. Aydıngüler, “Bu takımı daha başarılı bir seviyeye getirmek için kulüp başkanımız Nurettin Özkaya ve ekibi olarak daha çok çalışıp takımı hak ettiği mevkilere getireceğiz. Bize böyle anlamlı ve güzel bir takım bırakan Onursal başkanımız Asım Güzelbey ve eski kulüp başkanımız Ünsal Göksen’e çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Aydıngüler, takımın çok zorlu bir ligde mücadele verdiğini ifade ederek, “Ligimiz çok kuvvetli takımlardan oluşuyor. Bu takımların içinde yeni bir ekip olmamıza rağmen başarılı maçlar çıkardık.  Engellilerin topluma kazandırılması ve sporun içinde olması için bu takımın Gaziantep açısından büyük bir önem kazanıyor. Bu açıdan engelli kardeşlerimizin sürekli bir uğraş içinde olmaları ve kendilerini ifade etmelerini arzuluyoruz.” şeklinde konuştu.

Aydıngüler, 6 Nisan Pazar günü Kamil Ocak Spor Salonu saat 14.00’da oynayacakları Muş Engeli maçına tüm Gazianteplilerin gelmesini istedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Engelli Basketbolcular ayakta alkışlanıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin