ENGELLİ BASKETBOLCULAR GAP ARENAYI İNLETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ENGELLİ BASKETBOLCULAR GAP ARENAYI İNLETTİGaranti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele veren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin ilk maçında deplasmanda Şanlıurfa İl Özel İdaresi’ni 61–54 mağlup etti.

Şanlıurfa GAP Arena Spor Salonu’ndaki maçın ilk periyodu ev sahibi ekibin 12–10 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci periyod iki takımın da bulduğu karşılıklı sayılarla 22–22 bitti.

Üçüncü periyoda daha etkili başlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, arka arkaya attığı basketlerle son çeyreğe 35–33 önde girdi. Karşılaşmanın son periyotunda da rakibi karşısındaki üstünlüğünü devam ettiren Gaziantep ekibi, maçtan 61–54 galip ayrıldı.

Lige iyi başladıklarını ve zorlu Şanlıurfa deplasmanından önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, bu başarının devam edeceğini belirtti.

ENGELLİ BASKETBOLCULAR GAP ARENAYI İNLETTİ

Şanlıurfa takımının da güçlü bir kadrodan oluştuğunu ve kendi takımının bu maçta iyi mücadele verdiğini vurgulayan Göksen, “Maça tutuk başladık. Ancak ikinci yarıda oyuna ağırlığımızı koyduk. Tecrübemizin yanında deneyimimizi de ortaya koyduk. Neticede iki puan alarak lige iyi bir başlangıç yapmış olduk.” diye konuştu.

Ünsal Göksen, bu hafta kendi sahalarında oynayacakları ligin güçlü ekiplerinden Pendik ile karşılaşacaklarını ve bu maçı da kazanmak istediklerini kaydetti.

İlk maçında deplasmanda aldığı galibiyet ile lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Aydıngüler ve Hayrettin Hafif, maç sonrası soyunma odasına giderek teknik ekip ve emeği geçen tüm oyuncuları kutladı.

Bu arada Şanlıurfa’ya giden bir grup taraftar maç boyunca Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı destek verdi. Maç sonrası ise Filmeryum Turizm Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Meral Demir tarafından verilen yemek ile sıra gecesi eşliğinde eğlenen basketbolcular unutulmaz bir gece yaşadı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ENGELLİ BASKETBOLCULAR GAP ARENAYI İNLETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin