ENGELLİ BASKETBOLCULAR URFA’YA HAZIRLANIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ENGELLİ BASKETBOLCULAR URFA’YA HAZIRLANIYORBu sezon Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele verecek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, deplasmanda oynayacağı Şanlıurfa Tekerlekli Sandalye Basketbol maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenör Erdinç Kılıç nezaretinde bayram tatilinden sonra yeniden maç hazırlıklarına başlayan Mavi–Beyazlı engelliler, çalışmalarını Kamil Ocak Spor Salonu’nda devam ediyor.

Bu sezon lige galibiyet ile başlamak istediklerini ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, “Geçen sene şampiyon olduğumuz ikinci ligde iyi bir takımımız vardı. Aynı başarıyı bu sene 1. Lig’de de gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

Gaziantep’te engelli sporuna önem verdiklerini ve bunun için bir basketbol takımı kurduklarını vurgulayan Göksen, “Yöneticilerimiz Hayrettin Hafif ve Nihat Aydıngüler’in gayretleri ile iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Kaliteli ve deneyimli oyunculardan kurulu bir takımımız var. İçeride ve dışarıda oynayacağımız maçlarda taraftarlarımızın desteğini görmek istiyoruz” diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, bu sene takımın başında antrenör Erdinç Kılıç’ın olacağını belirtti. Göksen, İstanbul Dostluk Takımı’ndan Mithat Çetin ile Akın Celal Güral’ı, Şanlıurfa Engelli Takımı’ndan Musa Bulut’u, Aydın Engelli Takımı’ndan ise Zehra Torun’u transfer ettiklerini kaydetti.

3 Kasım’da Şanlıurfa deplasmanında Şanlıurfa Engelliler ile oynayacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ilk maçından galibiyet ile ayrılmak istiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ENGELLİ BASKETBOLCULAR URFA’YA HAZIRLANIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin