ENGELLİ BASKETÇİLER KAMP İÇİN MARDİN’E GİDİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ENGELLİ BASKETÇİLER KAMP İÇİN MARDİN’E GİDİYORGaranti Bank Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Liginin D Grubu’nda birinci olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Basketbol Takımı, play–off maçlarına hazırlanmak için Mardin’de kampa giriyor.

Kamp öncesinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey’i ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takımı, Başkan Güzelbey’den maddi ve manevi destek istedi.

Gaziantep’in son 5 yıl içinde basketbolda önemli bir hamle yaptığını ifade eden Güzelbey, önce Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediye Basketbol Takımı ile BEKO Birinci Ligi’nde başarılı bir performans gösterdiklerini, bu sene de tekerlekli sandalye basketbolunda play–oflara kalarak önemli bir başarıyı elde ettiklerini söyledi.

Tekerlekli sandalye basketbolcularına güvendiklerini ve play–offlarda Diyarbakır’da başarılar dilediklerini söyleyen Güzelbey, “Umarım istediğimiz başarıyı yakalarsınız ve buradan bir üst lige çıkarsınız. Umut ederim emeklerinizin karşılığını alırsınız Biz de her zaman sizlerin maddi ve manevi destekçiniz olmaya devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Basketbol Takımı Koordinatörü Hulusi Kalender ise, gruplarda başarılı bir lig geçirdiklerini ve play–offlarda da başarılı olup Tekerlekli Sandalye Basketbol Birinci Ligi’ne çıkacaklarını kaydetti.

Gaziantep’te tüm engelli insanlara kapılarının açık olduğunu belirten Kalender, engelli insanları değişik faaliyet ve branşlarda hayatın içinde tutmaya ve topluma kazandırmaya çalıştıklarını vurguladı. Bunlardan birisinin ise sportif faaliyetler olduğunu dile getiren Kalender, kendileri ile çalışan tüm engellilerin hayata daha güzel bir şekilde tutunduğunu kaydetti.

Bir haftalık Mardin kampının ardından maçların oynanacağı Diyarbakır’a gidecek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, burada başarılı olup ilk 3’e girmesi durumunda bir üst lige, yani 1. Lig’e çıkacak. Bu arada, play–offlarda ilk 3’e giren takımlar doğrudan 1. Lig’e yükselecek.

Play–offlarda toplam 12 takım bulunuyor ve bu takımlar; Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Antakya Belediyesi, İskenderun Engelliler, Mersin Engelliler, Giresun, Ankara Yeni Mahalle, Çanakkale Boğazgücü, İstanbul Dostluk, İstanbul Bağcılar Belediyesi, Batman Engelliler, Muş Engelliler, Ceylanpınar Engellilerden oluşuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ENGELLİ BASKETÇİLER KAMP İÇİN MARDİN’E GİDİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin