ERDOĞAN, ÜLKÜCÜ HAREKETTEN ÖZÜR DİLEMELİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ERDOĞAN, ÜLKÜCÜ HAREKETTEN ÖZÜR DİLEMELİMilliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Başbakan Erdoğan’ın Partisinin Sakarya İl Kongresinde Ülkücü Hareket’e Yönelik sarf ettiği sözler ile Kronik MHP düşmanlığı ve ülkücü karşıtlığının Başbakan’da tedavisi mümkün olmayan bir aşamaya kadar ulaştığını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Başbakan Erdoğan’ın partisinin Sakarya il kongresinde milliyetçi-ülkücü harekete yönelik olarak arkası arkasına sıraladığı hakaret ve küfürlerin, şahsının kin ve öfke diline tamamen teslim olduğunun şüpheye yer bırakmayacak bir biçimde yeniden tescillendiğini söyledi. Bahçeli; Esasen Türk’üm demekten hicap duyan, Türk milletine mensubiyeti ağzına dahi almaktan sürekli kaçınan bu tutarsız zihniyetin, milliyetçi-ülkücü hareketi ileri düzeyde hasım görmesi kendi cibilliyeti ve mizacı açısından da son derece normaldir. Ancak anormal olan ise Başbakan’ın, rahmani kılığa bürünüp de şeytani hesapların muhipliğine ve temsilciliğine soyunması ve bunda ısrarcı olmasıdır.

ERDOĞAN TÜRK MİLLETİNİ ANADİL BATAKLIĞINA SÜRÜKLÜYOR

ERDOĞAN, ÜLKÜCÜ HAREKETTEN ÖZÜR DİLEMELİ

Başbakan Erdoğan’ın; Türk milletini anadil bataklığına sürükleyerek ayırma, bölme ve son aşamada etnik kadavra haline dönüştürmek amacıyla, önüne çıkan milli direnç ve bariyerleri tesirsiz hale getirmek için tüm gücünü ortaya koyduğu görülmektedir. Nitekim dilde başlatılan çözülme ve ayrışma sürecinin, millet varlığına kadar sirayet edeceği, bunun peşi sıra etnik kimliklerin otonomi ve temsiliyet talepleriyle birleşip bin yıllık kardeşliği çürüteceği vahim bir süreç önümüzde durmaktadır. Bu kapsamda, Başbakan Erdoğan’ın kutlu ceddimizin tarihinden işine gelen tarafları alarak ihanet girişimlerine kılıf araması, üstelik imparatorlukla milli devleti ayırt edecek zekâyı sergileyememesi şayet kasıtlı değilse, içine düştüğü kara cehaletle tanımlanacaktır.

FATİHA SURESİNİ BİLMİYOR DİYEREK İFTİRA ATIYOR

Türk milletini diller ve etnik kimlikler cenderesine alarak esnemesini, erimesini, buharlaşmasını ve dağılmasını hedefleyen hain proje Başbakan tarafından savunulmakta ve sahiplenilmektedir. Milliyetçi-ülkücü harekete yönelen kurşun gibi sözlerin, iğrenç iftiraların ve ağır ithamların asıl nedenlerinden birisi de bu soysuzluğa ve nankörlüğe itiraz etmesinden kaynaklanmaktadır. Bununla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi, Başbakan’ın dünkü seviye ve erdem yoksunu sözlerinin hepsine gerekli cevabı mutlaka verecektir. Bilhassa, partimize tarih öğrenme konusunda ahlaki derecesi yerlerde sürünen tavsiyelerine, geçmişi reddi miras yaptığımıza dönük çirkin üslubuna ve milliyetçilikle ilgili ahkâm kesen şuursuzluğuna lazım gelen karşılıklar önümüzdeki günlerde yerini misliyle bulacaktır. Ancak Başbakan Erdoğan’ın milliyetçi-ülkücü hareketin muhterem mensuplarını ‘Fatiha Suresi’ni bilmemekle suçlaması bugüne kadarki terbiye ve hayâ dışı sözlerinin zirvesi olmuştur. Bu hayır mübarek günler içinde, bir Müslüman’a “Fatiha bilmiyor” diyerek iftira atmanın ne anlama geldiğini, bu rezil sözleri kullananın din dairesinin neresinde bulunduğunu İslam âlimleri ve çağımızın müçtehitleri yorumlamalı ve gerekli açıklamaları yapmalıdırlar. Başbakan Erdoğan, bu çağın Müseylemesi veya Tuleyha’sı olarak anılmak istenmiyorsa küstahça sözlerini düzeltmeli ve milliyetçi-ülkücü hareketten bir an önce özür dilemelidir. Bu iman ve inançlarımızla ilgili bir konudur ki, Başbakan’ın hiç kimseye bu minvalde çirkefçe ve şirk koşarcasına iftira atması hakkı ve haddi değildir diyerek konuşmasına devam etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ERDOĞAN, ÜLKÜCÜ HAREKETTEN ÖZÜR DİLEMELİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin