ERGİN, MAZBATASINI ALDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ERGİN, MAZBATASINI ALDI30 Mart yerel seçimlerinde Gaziantep Şehitkamil ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden meclis üyeliğine seçilen Durdu Ergin,   İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatasını aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Şehitkamil ilçesinde %12 oy alarak 1 meclis üyesi çıkardı. Meclis üyeliğine seçilen Durdu Ergin partililer ve akrabalarıyla birlikte Şehitkamil İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatasını aldı.

5 yıl boyunca bana verilen bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım diyen Ergin, seçim boyunca tüm meclis üyesi adayı arkadaşlarının canla başla çalıştığını ifade etti.

Kendisini  seçimden sonra da yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ederek, “Bugün bana nasip olan bu mazbatada Şehitkamil Belediye başkan adayımız Mustafa Akdoğan’ın, Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüm teşkilatlarının, değerli meclis üyesi arkadaşlarımın, dostlarımın ve Gazianteplilerin emeği var. Ben herkese bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Gaziantep seçim boyunca seviyeli bir siyaset anlayışı içerisinde hareket etti.  Hiçbir aday bir birine kırıcı ve incitici davranışta bulunmadı.  Seçilen belediye başkanlarımız göreve başladı.  Biz meclis üyeleri de hangi partiden olursa olsun mecliste Gaziantep’in yararına çalışmalıyız. Birlik ve beraberlik içinde uyumlu bir çalışma politikası izlemeliyiz. Ben 30 Mart yerel seçimlerinde seçilen başkanlarımıza ve meclis üyelerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Şehitkamil Belediye meclis üyesi seçilmekten gurur duyuyorum diyen Ergin mazbatasını aldıktan sonra beraberindeki partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ERGİN, MAZBATASINI ALDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin