Esen, “Gaziantepliler Şanlı bir destan yazmışlardır”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HATEM’den 25 Aralık mesajı

Özel Hatem Hastanesi Başhekimi Dr.  Hüseyin Esen, 25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Başhekim Esen mesajında, “Antep Savunması, silahsız ve cephanesiz bir şekilde 11 ay boyunca düşman kuvvetlerine karşı verdiği amansız mücadeleyle insanlık tarihinin gördüğü en büyük kurtuluş mücadelelerinden birine sahne olmuştur. Gaziantep, bu şanlı savunmada verdiği 6317 şehit ile kahramanlığını, yiğitliğini, ve cesaretini bütün dünyaya göstererek şanlı bir destan destan yazmıştır. Tüm imkansızlıklara rağmen işgalci güçlere direnen Gaziantepliler göstermiş oldukları bu kahramanlıkla Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ben Anteplilerin gözlerinden nasıl öpmem ki, onlar yalnız Antep’i değil Türkiye’yi de kurtardılar’ iltifatına mazhar olmuşlardır. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yıl dönümünü kutlar, vatan için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Esen, “Gaziantepliler Şanlı bir destan yazmışlardır”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin