ESKİRİMDE GAZİANTEP’İ TEMSİL EDECEK TAKIMLAR BELLİ OLDU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ESKİRİMDE GAZİANTEP’İ TEMSİL EDECEK TAKIMLAR BELLİ OLDUÖzel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu öğrencileri Gaziantep genelinde düzenlenen Eskrim İl Şampiyonasında ikincilik ve üçüncülük elde etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası Yıldızlar Eskrim Şampiyonası’nda 30 sporcu kıyasıya mücadele etti. Kamil Ocak Spor Salonu’nda yapılan ve ilk üç sporcunun Gaziantep’i temsil edeceği müsabakalarda, Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu öğrencileri yıldızlar klasmanında; epe kategorisinde Burhan Batuhan Gögebakan il ikincisi, Emre Ketenci il üçüncüsü olarak Gaziantep’i temsil etme hakkı kazandı.

Geçen yıl yapılan Yıldızlar Eskrim Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü olduklarını ifade eden Beden Eğitimi Öğretmeni İsmail Kazıcı, ”Öğrencilerimizle disiplinli ve programlı bir şekilde çalışmamızın neticesini Gaziantep’te yapılan müsabakalarda aldık. Şimdi hedefimiz Gaziantep’i Türkiye şampiyonasında en iyi şekilde temsil ederek, Türkiye şampiyonu olmaktır ”dedi.

Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim olarak eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyal faaliyetlere de son derece önem verdiklerini söyleyen Okul Müdürü Süleyman Eski de, “Her alanda öğrencilerimizi yetiştirmeye gayret eden bir okuluz. Bilimde, sporda, sanatta hayatı her yönüyle öğrencilerimize öğretmeye çalışıyoruz. Beraberinde de başarı geliyor. Okul eskrim takımımızı ve onları çalıştıran öğretmenimizi tebrik ediyorum. Türkiye şampiyonasında da başarılı olmalarını bekliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ESKİRİMDE GAZİANTEP’İ TEMSİL EDECEK TAKIMLAR BELLİ OLDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin