EYÜP BARTIK: GAZİANTEP KAZANSIN

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EYÜP BARTIK: GAZİANTEP KAZANSINGTO Değişim Grubu’nun başkan adayı Eyüp Bartık bugün yapılacak seçimlerin GTO’ya yakışır bir olgunlukta ve sağduyu içerisinde geçmesi gerektiğini belirterek, ‘Çalışan, hak eden, sektörleri için fayda yaratacak arkadaşlarımız kazansın. Ama hepsinden önemlisi GTO ve Gaziantep kazansın’ dedi.

Gaziantep Ticaret Odası Değişim Grubu’nun başkan adayı Eyüp Bartık bugün yapılacak meslek komitesi seçimlerinin GTO’nun tarihine yakışır bir şekilde sağduyu ve centilmenlik anlayışı içerisinde geçmesi gerektiğini söyledi. Seçim çalışmaları boyunca tüm adayların demokratik teamüller çerçevesinde ve tatlı bir rekabet ortamında sektörlerine kendilerini ve projelerini tanıtmaya çalıştığını vurgulayan Bartık, ‘Artık söz GTO üyelerinin. GTO’nun gerçek sahibi olan üyelerimiz, gruplarında yarışacak meclis üyesi ve meslek komitesi adaylarının projelerini, yaklaşımını ve samimiyetini değerlendirerek bir karar verecek. Sahada çalışan, sektöründeki üyelerle iletişimini güçlü bir şekilde kuran adaylar kazanacak. Ama burada en önemlisi, odamızın ve Gaziantep’in bu seçimden kazançlı çıkmasıdır’ dedi.

GTO ÜYELERİ ODALARINA SAHİP ÇIKACAKTIR

Seçim çalışmaları boyunca üzerinde en çok durdukları konunun üyelerin seçim sürecine etkin bir şekilde katılımını ve seçme haklarına sahip çıkmalarını sağlamak olduğunu söyleyen Eyüp Bartık, ‘İnanıyorum ki, GTO üyeleri mesleklerine, odalarına ve en önemlisi Gaziantep’e sahip çıkacaktır’ diye konuştu.

EYÜP BARTIK: GAZİANTEP KAZANSIN

SAĞDUYU VE CENTİLMENLİK ÇAĞRISI

Seçimlerden Gaziantep Ticaret Odası’nın kenetlenerek ve güçlenerek çıkmasının en büyük arzusu olduğunu söyleyen Eyüp Bartık, şöyle konuştu: ‘Binlerce GTO üyesinin de bu bilinçle, odasına ve mesleğine sahip çıkacağına, özgür iradeleri ile tercihlerini yapacaklarına yürekten inanıyoruz. Komite seçimlerimizin centilmence, şeffaf, katılımcı ve demokratik teamüllere uygun bir ortamda ve hepsinden önemlisi Gaziantep’in ortak çıkarları ekseninde geçmesi için, biz üzerimize düşen her şeyi yapacağız. Bugün oy kullanacak tüm üyelerimizin bu bilinçle, sağduyulu ve centilmenlik içerisinde oylarını kullanmalarını bekliyoruz’. Çıkacak sonucun, her şeyden önce odamız ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz’

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
EYÜP BARTIK: GAZİANTEP KAZANSIN

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin