Fadıloğlu Çıksorut’ta park çalışmasını yerinde inceledi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

sehitkamil-belediyesiŞehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Çıksorut Mahallesi Yetim Mustafa Cami yanında bulunan parkta çevre düzenlemesi ve onarım çalışmasını yerinde inceledi. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Fadıloğlu, vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinledi.

Çıksorut Mahallesi Yetim Mustafa Caminin yan tarafında bulunan parkın çevre düzenlemesi ve onarım çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Gezi sırasında vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Fadıloğlu vatandaşlarla sohbet etme imkanı buldu. Vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Fadıloğlu, mahallede bulunan sorunların giderilmesi için çalıştıklarını söyledi. Çocuklarında sevgi gösterisiyle de karşılaşan Başkan Fadıloğlu, etrafını saran çocuklar ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Mahallelerine yapılan çalışmalardan dolayı memnun kaldıklarını dile getiren Çıksorut Mahalle Muhtarı Ramazan Fıstıkçı, “Bugün Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu, mahallemizi ziyaret ederek, Camimizin yan tarafında bulunan parkın onarım ve düzenleme çalışmasını yerinde inceledi. Bizde mahalle sakinleri olarak isteklerimizi kendisine ilettik. Sağ olsun kendisi her zaman isteklerimizi yerine getiriyor. Bunun için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Şehitkamil Belediyemiz tarafından Camimizin yan tarafında yapılan parkın onarım ve düzenleme çalışmasını da olumlu buluyoruz. Buranın eski hali gerçekten çok kötü durumdaydı. Şuan yapılan çalışmayla birlikte çok güzel bir görünüme kavuşuyor. Mahalle sakinleri adına Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyor, çalışmaların devamını diliyorum” dedi.

Mahalle sakinleri ise, “Şehitkamil Belediye Başkanımız mahallemize çok büyük hizmetler sunmaya devam ediyor. Şuan Camimizin yanında bulunan parkında onarım çalışması yapılıyor. Şuan gördüğünüz gibi parkımızda çevre düzenlemesi kaldırım çalışması pergole çalışması bank çalışması yapılıyor. Bundan sonra camiye gelen cemaat ve vatandaşlarımız buradaki parkta dinlenme fırsatı bulacaklar. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fadıloğlu Çıksorut’ta park çalışmasını yerinde inceledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin