FADILOĞLU, seçim gezilerine tüm hızıyla devam ediyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FADILOĞLU, seçim gezilerine tüm hızıyla devam ediyorŞehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek, dertlerine ortak oldu. Ailelerin birçok ihtiyaçlarını karşılayan Başkan Fadıloğlu, duygu dolu anlar yaşadı.

Mahalleleri ziyaret ederken çat kapı ailelerin evlerine de konuk olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret ettiği ailelerin sorunlarıyla bire bir ilgilendi. Çıksorut Mahallesi’nde engelli Halil İbrahim Kaymakçı’yı evinde ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, aile ile yakından ilgilendi. Duygu dolu anlar yaşayan Başkan Fadıloğlu, çeşitli yardımlarda bulunurken, ailesine güçlükle bakmakta olan ve kendisinden iş isteyen İbrahim Kaymakçı için ise iş imkanı sağladı. Başkan Fadıloğlu’na teşekkürlerini ileten engelli İbrahim Kaymakçı desteklerinden ötürü Başkan Fadıloğlu’na teşekkürlerini iletti.

BAŞKAN FADILOĞLU, AİLELERE ÇEŞİTLİ YARDIMDA BULUNDU

Daha sonra Güzelyurt Mahallesi’nde diyabet hastası Ahmet Özbal’ı evinde ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, Özbal’ın sıkıntılarını dinledi. Ahmet Özbal, malulen emekliliği için 200 gün eksiği olduğunu belirterek, Başkan Fadıloğlu’ndan yardım istedi. Özbal’ın sorununun giderilmesi için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade eden Başkan Fadıloğlu, bir süre daha Özbal ve ailesi ile sohbet etti. Başkan Fadıloğlu’nun kendilerini her zaman ziyaret ettiğini kaydeden diyabet hastası Ahmet Özbal, Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, evimize gelerek bizlere yakından ilgilendi. Sorunlarımızı dinleyip çözüm buldu. Allah kendisinden razı olsun. Ziyaretinden dolayı çok gururlu ve onurluyuz” diye konuştu. Başkan Fadıloğlu, daha sonra son olarak Güzelyurt mahallesinde Akçiğer kanseri Mehmet Semiz ile Nihat Çeliktop ve Emes hastası olan Elmas Çeliktop ailelerini ziyaret etti. Burada aile ile yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, ailelerin sıkıntılarını dinledi. Tek odalı bir evde yaşayan Çeliktop ailesine çeşitli yardımlarda bulunan Başkan Fadıloğlu, ailenin dertlerine ortak oldu.

AMACIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN SIKINTILARINA ORTAK OLABİLMEK

Amaçlarının vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm üretmek ve onların dertleri ile dertlenmek olduğunu belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Herzaman olduğu gibi bugünde ev ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Ailelerimizin sorunları ile tek tek ilgileniyoruz.  Amacımız vatandaşlarımızın dertlerini dinleyebilmek ve onların dertleri ile dertlenebilmek. Biz her zaman milletimizin yanında ve hizmetindeyiz. Milletin kaynağını millete harcamak adına görevli bulunuyoruz. İnşallah vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FADILOĞLU, seçim gezilerine tüm hızıyla devam ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin