FAİRY&ALO RAMAZAN EĞLENCELERİ GAZİANTEP’TE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FAİRY&ALO RAMAZAN EĞLENCELERİ GAZİANTEP’TEGaziantep’te gerçekleşecek Fairy&Alo Ramazan Festivali’nde geleneksel Ramazan eğlenceleri tüketicilerle buluşacak!

Geleneksel Ramazan eğlenceleri, Fairy ve Alo sponsorluğunda gerçekleşen Ramazan Festivali ile şehir şehir dolaşıyor. Eğlenceli aktivitelerle ve sürpriz hediyelerle renklenen festival, Hacivat Karagöz, fasıl dinletisi gibi etkinliklerle tüketicilerin anılarını tazeliyor.

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul, Ankara, Mersin ve Adana’daki tüketicilere keyifli saatler yaşatan Fairy&Alo Ramazan Festivali, 13 Temmuz Pazar günü Gaziantep’teki tüketicilerle buluşacak. İftar sonrasında, saatler 21.15’i gösterdiğinde Demokrasi Meydanı’nda başlayacak olan festival, gün geçtikçe kaybolan eski Ramazan eğlencelerini hatırlatarak akşamınızı keyifli hale getirecek. Geleneksel bir lezzet olan irmik helvası ikramının yapılacağı etkinlikte, Fairy’nin en iyi bilinen büyük boy bulaşık deterjanlarına oranla iki kat daha fazla bulaşık yıkayabilme özelliği, katılımcılar önünde test edilecek.

Festival alanını fasıl dinletisiyle nostaljik esintilerle dolduracak olan Alo Sahnesi’nde ise dinleyicileri eğlenceli dakikalar bekliyor. Alo beyazlığı ile yıllardır 10 parmağında 10 marifet kadınlarımızın yanında olan Alo, festivaller boyunca her şehirdeki etkinlik alanlarında düzenleyeceği kermeslerle kadınlarımızın el işçiliğiyle ürettiği değerli eserleri takdir edecek.

Ramazan boyunca 10 şehir gezecek olan festival; Gaziantep’ten sonra Malatya, Mardin, Diyarbakır, Van ve Erzurum’da da tüketicilerle buluşacak. Eğlenceli aktiviteler, heyecanlı yarışmalar ve sürpriz hediyelerle dolu olan festivallerin programını www.everydayme.com.tr ve Fairy Türkiye Facebook sayfasından takip edebilirsiniz

2010’da Türkiye pazarına giren Fairy, tüketicilerin yoğun beğenisi üzerine 3 yıl gibi kısa bir sürede pazar liderliğiyle ödüllendirildi. 2012’de yılın en iyi ürünü seçilen Fairy’yi deneyen 10 kadından 9’u Fairy’yi öneriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FAİRY&ALO RAMAZAN EĞLENCELERİ GAZİANTEP’TE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin