Farklı görüşten Kadınlar bu eğitimde bir araya geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Farklı siyasi partilere mensup Kadınlar Gaziantep’te, “Yerel Politikacılar için Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” projesi kapsamında bir araya geldi.
Gaziantep Kent Konseyi ev sahipliğinde Kadın Adayları Destekleme Derneği (KA-DER) tarafından düzenlenen “Yerel Politikacılar için Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” Projesi Gaziantep’te gerçekleştirildi.

Gaziantep Kent Konseyi toplantı salonunda gerçekleşen “Yerel Politikacılar için Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” eğitim programına farklı görüşlerde farklı partilere mensup yaklaşık 20 kadın katıldı.
Açılış konuşması ve proje tanıtımın ardından Toplumsal Cinsiyet İdeolojisini anlatan Dr. Ece Paralı Öztan, Toplumsal Cinsiyet Rejimleri, Türkiye’de Toplumsal Cinsiyet Düzeni, Siyasal Hayat ve Kadınlar, Kadın Dayanışması, Güçlenme ve Hattı genişletmek başlıkları altında sunum gerçekleştirdi.
Yerel yönetimlerde çalışan genç kadınlar için toplumsal cinsiyet eşitliği eğitimlerinin Gaziantep ayağında kadınların göstermiş olduğu yoğun ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren KA-DER Genel Yönetim Kurulu Üyesi Nükhet Hayriye Gökaltay Akıncı geleceğin kadın siyasetçileri ve adayları ile uzun uzun sohbet etti. Kadın ve Siyaset üzerinde gerçekleştirilen sohbette farklı siyasi partilere mensup Kadınların dayanışması gözlerden kaçmadı.

Farklı görüşten Kadınlar bu eğitimde bir araya geldi

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Farklı görüşten Kadınlar bu eğitimde bir araya geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin