FAS ULAŞTIRMA BAKANI, SANKO MAKİNA’YI ZİYARET ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FAS ULAŞTIRMA BAKANI, SANKO MAKİNA’YI ZİYARET ETTİFas Ulaştırma Bakanı ve Kenitra Belediye Başkanı Aziz Rabbah, Sanko Makina üretim tesisini gezdi.

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Gaziantep’e gelen Fas Ulaştırma Bakanı Aziz Rabbah, beraberindeki heyetle,  Organize Sanayi Bölgesi’nde Sanko Makina tesislerini ziyaret etti.

Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Adil Sani Konukoğlu’nun da eşlik ettiği heyet, üretim hattını gezerek ürünleri inceledi. Sanko Makina Ürün Geliştirme Müdürü Hasan Yaran ve Satış Koordinasyon Şefi Gönenç Udumlu, konuk bakana, bilgi verdi.

Gezisinin sonunda Fas Bakanı Aziz Rabbah ve heyet üyelerine, tesisin bahçesinde MST bekoloderle, Sanko Makina tarafından üretilen iş makinalarının konforu, kullanım rahatlığı ve kalitesini gösteren bir mini gösteri sunuldu.

FAS ULAŞTIRMA BAKANI, SANKO MAKİNA’YI ZİYARET ETTİ

Sanko Makina yetkililerini tebrik eden Bakan Rabbah, ‘’Tesisin bu kadar büyük olacağını sanmıyordum, tesisin içerisine girdiğimde şaşırdım. Gaziantep olarak nasıl 6 milyar dolar ihracat yaptığınızı şimdi anladım. Gerçekten büyük bir sanayi alanınız var, tecrübeniz de büyük’’ diyerek beğenisini dile getirdi.

Fas’ın büyük bir pazar olduğunu vurgulayan Rabbah, ülkelerinde yatırım yapan işadamlarının hem iç pazara hem de Afrika’ya satış yapabileceğine dikkati çekti. Yatırım davetinde bulunan Rabbah, ‘’Biz isteriz ki, Kenitra bölgemizdeki sanayi sitesinde üretim olursa çok güzel olur. Makina olarak hem Fas’ta hem de Afrika’da büyük bir pazar var’’ dedi.

SANKO MAKİNA

Sanko Makina, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde 42 bin metrekare alan üzerine kurulan üstün teknolojiye sahip ultramodern üretim tesislerinde pazar ve müşteri talepleri doğrultusunda araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu yüksek performanslı iş makinaları üretimini de gerçekleştiriyor.

MST markası ile üretilen iş makinalarının konforu, kullanım rahatlığı, düşük yakıt sarfiyatı ve satış sonrası hizmetlerin 24 saat kesintisiz sürdürülmesi, yurtiçi ve yurtdışındaki kullanıcıların tercihinde etken oluyor.

Türkiye’de ilk ve tek yerli teleskopik forklift üreticisi olan Sanko Makina, bu ürünün yanı sıra, ürettiği kazıcı yükleyici makinalarında da Türkiye ve ihracat yaptığı 40’ın üzerindeki ülkede ciddi bir pazar payına sahiptir.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FAS ULAŞTIRMA BAKANI, SANKO MAKİNA’YI ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin