Fatih Akbaba, İletişim Becerilerini anlattı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih Akbaba, İletişim Becerilerini anlattıGaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kültür Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren kulüplere üye öğrenceler tarafından düzenlenen ve İletişim Uzmanı-Yazar Fatih Akbaba’nın konuşmacı olarak katıldığı “İletişim Becerileri” adlı söyleşi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Söyleşiye; Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Yaşar Gündoğdu’nun yanı sıra çok sayıda öğretim elamanı ve öğrenci katıldı.

Söyleşi öncesinde kendi yazdığı öyküyü paylaşan İletişim Uzmanı-Yazar Fatih Akbaba, iletişimlerde en önemli ayrıntılardan birisinin insanların kendi arasındaki ilişkilerinde konuşmamaları olduğunu söyledi.

Akbaba, “Gündelik konuşmaların hepsini iletişim olarak saymamalıyız. Günlük her hangi bir konuyu konuşmak iletişim sayılmıyor. İletişimden kastımız insanların birbirinde kendisini bulabilmesidir. İnsan kendi muhatabını kendisinde, kendisini ise muhatabında bulabildiğinde iletişim gerçekleşmiş olacaktır” diyerek, iletişimin gerçekleşmesi için yüz yüze olunabilmesi, karşılıklı olunabilmesi ve bir duygu, bilgi alış-verişinin gerçekten yerini bulması gerektiğini ifade ederek, bu süreçler görüldüğünde iletişimin gerçekleştirildiğini söyledi.

Söyleşinin sonunda Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Yaşar Gündoğdu tarafından günün anısına İletişim Uzmanı-Yazar Fatih Akbaba’ya hediye takdim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fatih Akbaba, İletişim Becerilerini anlattı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin