ŞAHİN’den engelli basketbolculara destek!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞAHİN’den engelli basketbolculara destek!Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin 20. haftasında Bursa Osmangazi Belediyesi’ni konuk etti. Kamil Ocak Spor Salonu’ndaki karşılaşmada rakibine büyük bir üstünlük sağlayan Mavi-beyazlı takım, maçı 78–54 farklı kazandı.

Göreve geldikten sonra engellilerle daha yakından ilgilenen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, önceki gün oynanan maçta engelli basketbolculara destek verdi.

Maçın ilk yarısını tribünden izleyen Şahin’e, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Nurettin Özkaya, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcıları Osman Toprak ve Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Büyükşehir Belediyespor yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Maçı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran da takip etti.

Mücadelenin ilk periyodu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un 16-11 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci periyotu da önde götüren temsilcimiz, soyunma odasına 37-18 önde gitti.

ŞAHİN’den engelli basketbolculara destek!Üçüncü periyotta aradaki sayı farkını açarak skoru 53–34’e taşıyan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, son çeyrekte üst üste bulduğu sayılarla karşılaşmadan 78–54 galip ayrıldı. Mavi-beyazlı takım bu galibiyet ile 31 puanla 5. sıradaki yerini korudu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, gelecek hafta deplasmanda Çanakkale Boğazgücü takımı ile oynayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞAHİN’den engelli basketbolculara destek!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin