FATMA ŞAHİN, GAZİANTEP’İN KONUT SORUNUNA ÇÖZÜM ARIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FATMA ŞAHİN, GAZİANTEP’İN KONUT SORUNUNA ÇÖZÜM ARIYORGaziantep’in önemli sorunlarından biri olan konut yetersizliğine kapsamlı bir çözüm getirmeyi hedefleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bu alandaki çalışmalarını sürdürüyor.

Gaziantep’i daha yaşanabilir bir kent haline dönüştürmek için çalışacaklarını her fırsatta dile getiren Şahin, bu doğrultuda güvenli ve kaliteli konutlar yapmak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin konut yapımında tecrübeli kuruluşu KİPTAŞ yetkilileri ile görüştü.

İstanbul’da, KİPTAŞ merkezinde Genel Müdür İsmet Yıldırım ve üst düzey yöneticiler ile bir araya gelen Başkan Şahin ve ekibi, kuruluşun konut üretim tecrübesine yönelik brifing aldı. Gaziantep’te konut artışını sağlarken, çevreye saygılı, daha iyi ve kaliteli konut alanları oluşturmak istediklerini, bunun için de KİPTAŞ gibi bir kurumun tecrübelerinden yararlanmak istediklerini belirten Şahin, hem buradan hem de diğer deneyimlerden elde edecekleri bilgi birikimi ile Gaziantep’te aynı amaçla kullanmayı düşündüklerini ifade etti.

Gaziantep’in konut eksikliğinin yıllardır pek çok soruna neden olduğunu, tecrübeli ve deneyimli kurumlardan elde edecekleri bilgiler doğrultusunda kentte yeni bir anlayışla konut alanları üretmeyi hedeflediklerini aktaran Şahin, bu alanda başarılı kuruluşların tecrübelerinden faydalanmak istediklerini vurguladı. Yapılacak konut alanlarında hata yapmak gibi bir şansları olmadığını belirten Başkan Şahin, bunu gerçekleştirirken Gaziantep’in üstün yararı için deneyimli kişi ve kuruluşlardan tecrübe aktarımını önemsediklerini söyledi.

Başkan Şahin “Başbakanımızın Belediye Başkanlığı döneminde yön verdiği, 1995’ten itibaren 60 bine yakın konut üreten ve İstanbul gibi bir metropolde bu sorunun çözümünde önemli mesafeler kat eden bir kuruluşun tecrübeleri önemli. Hem kaynak ve arsa üretiminde hem de inşaat yapımında çok kıymetli bir tecrübe. Böylesi önemli bir tecrübeyi Gaziantep’in faydasına kullanmak için elimizden geleni yapıyoruz. Sayın Genel Müdür ve arkadaşları da bize her türlü desteği vereceklerini söylediler. KİPTAŞ yetkilileri ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş’a deneyimlerini açıkça paylaştıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Görüşme sonrası KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Başkan Şahin’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, hediye sundu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FATMA ŞAHİN, GAZİANTEP’İN KONUT SORUNUNA ÇÖZÜM ARIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin