FATURAMATİK GAZİANTEP’TE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FATURAMATİK GAZİANTEP’TEİsmet Ayaz Kömürcülük, BDDK ve İsmet Ayaz güvencisiyle fatura ödeme noktası FATURAMATİK ile hizmet vermeye başladı.

İsmet Ayaz Kömürcülük, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK)tarafından güvence altına alınan FATURAMATİK hizmeti ile fatura ödemelerinde kolaylık sağlıyor. FATURAMATİK sayesinde Elektrik, su, telefon, internet, dijital yayın ve tüm cep telefon faturaları ile SGK,MTV vergileri ödenebilirken, cep telefonları için parça kontör (lira) transferleri de mümkün.

FATURAMATİK ile bölge genelinde hizmet vermeye başladıklarını belirten İsmet Ayaz, vatandaşların sıra beklemeden, BDDK ve İsmet Ayaz güvencesiyle bu ödeme noktasında tüm fatura işlemlerini kolayca yapabileceğini söyledi. Ayaz; FATURAMATİK 1999 yılında sektörünü kurarak öncülük yapmış, 2003 yılına kadar gerekli hukuki ve alt yapı çalışmalarını tamamlayarak Türkiye genelinde bayilik vermeye başlamış bir sistemdir. FATURAMATİK ile elektrik, telefon, su, doğalgaz, Gsm, digital yayın gibi faturaların belirli bir hizmet bedeli karşılığında ödeme işlemi gerçekleştirilmekte ve ortak hizmet noktası anlayışı çerçevesinde Cep Lira yüklemeleri, Telekom, ADSL başvuruları, aidat ödemeleri, oyun pin yüklemeleri, gazete ilanları, bilet satış işlemleri de aynı noktalardan gerçekleştirilebilmektedir.

FATURAMATİK GAZİANTEP’TETeknolojinin çok hızlı geliştiği günümüzde FATURAMATİK sayesinde birçok kuruma yönelik tahsilat işlemleri sıra beklemeden, hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilecektir. Tüm vatandaşlarımızı kahve içmeye ve FATURAMATİK hizmetimizle tanışmaya davet ediyoruz” dedi.

FATURAMATİK GAZİANTEP’TE

İsmet Ayaz Kömürcülük tarafından, Sarıgüllük Mahallesi Milli Egemenlik Bulvarı No:15’de hizmete açılan FATURAMATİK’ler de otomatik ödeme talimatı verenlere sürpriz hediyeler verilirken, bölge genelinde bayiliklerde verilmeye devam edilmektedir.

.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FATURAMATİK GAZİANTEP’TE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin