FENER ALAYI KONVOYUNA TÜM GAZİANTEPLİLER DAVETLİDİR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FENER ALAYI KONVOYUNA TÜM GAZİANTEPLİLER DAVETLİDİR Türkiye Cumhuriyetinin 91. yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Şehitkamil Belediyesi tarafından bu yıl ”3. Geleneksel Fener Alayı” etkinliği düzenlenecek. 28 Ekim 2014 Salı günü saat 19.00’da Anneler Parkı’nda başlayacak olan Fener Alayı Konvoyu, şehir turunun ardından Şehitkamil Meydanında sona erecek.

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 91. yıl dönümü nedeniyle ülke genelinde çeşitli etkinlikler düzenlenirken, Şehitkamil Belediyesi ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, bu yıl ‘3. Geleneksel Fener Alayı’ konvoyu düzenleyecek.  28 Ekim Salı günü saat 19.00’da Anneler Parkından havai fişek gösterileriyle hareket edecek olan ‘Fener Alayı’ konvoyuna, Türk bayrakları ve kırmızı beyaz balonlarla süslenen yüzlerce araç eşlik edecek. Marşlar ve müzik eşliğinde şehir turu atacak olan Fener Alayı konvoyuna tüm Gaziantepliler davetlidir. Anneler Parkı’ndan başlayacak olan Fener Alayı Konvoyu, şehir turunun ardından, Şehitkamil Meydanında sona erecek

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FENER ALAYI KONVOYUNA TÜM GAZİANTEPLİLER DAVETLİDİR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin