FENERBAHÇE ÜLKER – PINAR KARŞIYAKA MAÇINA AMBARGO

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FENERBAHÇE ÜLKER - PINAR KARŞIYAKA MAÇINA AMBARGOFenerbahçe Ülker Pınar Karşıyaka Cumhurbaşkanlığı Kupası maçının biletleri maçtan sadece 14 saat önce satışa çıkarıldı.

Cumhurbaşkanı protesto edilmesin diye bir dizi önlem alınan Fenerbahçe Ülker – Pınar Karşıyaka Basketbol karşılaşmasında salonun büyük bir bölümü davetli seyircilere ayrıldı.

Bu akşamki Fenerbahçe Ülker-Pınar Karşıyaka arasındaki Cumhurbaşkanlığı Kupasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da izlemesi bekleniyor. Türkiye Basketbol Ligi’nde 2014-2015 sezonu, Saat 19.30’da 13 bin kapasiteli Ankara Arena’da başlayacak karşılaşmada, geçen sezon Türkiye Basketbol Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Ülker ile Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Pınar Karşıyaka mücadele edecek. Fenerbahçe Ülker, kupayı daha önce 5 kez kazanırken, Pınar Karşıyaka ise kupaya bir kez sahip oldu. Dev maçı A Spor naklen yayınlayacak. 8500 davetlinin yer alacağı maçta kalan blokları biletli seyirciler dolduracak.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun beklenenden çok geç biletleri satışa çıkarmasına anlam verilmezken, Fanatik’in haberine göre bunun altında yatan asıl nedenin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yapılacak olası tepkiler olduğu öğrenildi. Hatırlanacağı gibi Türkiye-ABD arasında oynanan ve ülkemizde düzenlenen 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’nın finalinde o dönem başbakan olan Erdoğan yoğun protestolara maruz kalmıştı.

FENERBAHÇE ÜLKER - PINAR KARŞIYAKA MAÇINA AMBARGO

Maça 14 saat kala açıklanan karşılaşmanın bilet fiyatları 22,5 ile 34 TL arasında satışa çıktı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FENERBAHÇE ÜLKER – PINAR KARŞIYAKA MAÇINA AMBARGO

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin