FESTİVAL HALI İLE EVLERE YAZ GELİYOR!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FESTİVAL HALI İLE EVLERE YAZ GELİYOR!Türkiye’nin önde gelen halı üreticilerinden biri olan Festival Halı; 200’ü aşkın desen, renk ve özelliğe sahip koleksiyonunda, dekorasyon modasının en son trendlerini yansıtıyor. Geniş bir tasarım ekibiyle birlikte çalışan Festival Halı, 2012 yazına damgasını vuracak bir yenilikle karşımıza çıkıyor ve ‘‘Yaz Halısı’’ serisini tüketicinin beğenisine sunuyor.

Festival Halı, yaz halılarını diğer halılardan farklı olarak sadece 6 mm inceliğinde üretiyor. Diğer halılara nazaran çok daha ince ve hafif olan bu halılar, canlı renkleriyle de yaz mevsimini ayaklarınızın altına seriyor.

Renksiz bir halıyı gördüğümüz reklam filminde halı, jingle’ın çalmaya başlamasıyla renkli bir hal alıyor. Ağırlıklı olarak ev hanımlarını hedefleyen Festival Halı, ‘‘Festivalle evlere yaz gelecek!’’ söylemiyle kurduğu iletişimle de tüketicinin zihninde önemli bir yer edinmeyi hedefliyor.

Festival Halı halıcılık konusundaki tecrübesiyle sunduğu sayısız renk, desen ve özellik alternatifleriyle, dinamik yapısını sergileyen dikkat çekici reklam kampanyalarıyla önümüzdeki sezonlarda da tüketiciyi şaşırtmaya devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FESTİVAL HALI İLE EVLERE YAZ GELİYOR!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin