FETİH KONSERİNDE BÜYÜK COŞKU!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FETİH KONSERİNDE BÜYÜK COŞKU!Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığı, İstanbul’un fethinin 561.yılı etkinlikleri kapsamında Osman Öztunç ve Ali Kınık’ın katıldığı konser organizasyonu düzenledi.

Gaziantep Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından İstanbul’un fethinin 561.yılı etkinlikleri kapsamında Gaziantep Kamil Ocak Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Osman Öztunç ve Ali Kınık konseri büyük ilgi gördü.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Fetih Gecesi kutlamalarına; MHP İl Başkanı Ali Muhittin Taşdoğan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Doğan, Oğuzeli Belediye Başkanı M. Sait Kılıç, MHP MKYK üyesi Emine Aybüken Yıldırım, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tanrıöver, MHP 21. dönem Milletvekili Mehmet Ay, Türk Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Kemal Kazak çevre il ve ilçe Ülkü Ocakları başkanları, MHP Belediye Meclis üyeleri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

DOĞAN, “FATİHLERE İHTİYACIMIZ VAR”

Gaziantep Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Doğan; İstanbul’un fethinin Türk tarihi açısından bir dönüm noktası olduğunu söyleyerek 561.yıl önceki fetih ruhunun ülkü ocakları tarafından halen hissedildiğini söyledi. Ülkü ocakları olarak aynı ruh ve inançla yollarına devam ettiklerini söyleyen Doğan; “ Fatihin torunları, Ulubatlı Hasanlar ve Yiğit Bozkurtlar olarak İstanbul’un fethinin 561.yılı etkinlikleri kapsamında burada toplanan tüm ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum. Dönem tek vücut olma, diri olma, iri olma düşmana korku salma dönemidir. Bu süreçte daha çok Fatihlere ihtiyacımız bulunmaktadır. Türkiye Cumhuriyetinin parçalanma girişimlerinin bulunduğu bu hassas dönemde ecdadını ve tarihini iyi bilen Fatihlere ihtiyacımız vardır. Gaziantep Ülkü Ocakları bir bütündür ve bu bütünlük artarak devam edecektir. Cenab-ı Allah insanı yaratırken nefesini sayılı yaratmıştır. Son nefesine kadar bu davada bizlerle birlikte yürüyen, hizmet eden, emeği geçen herkesin, hepimizin Allah yar ve yardımcısı olsun.”

Ülkücülere birlik ve beraberlik mesajı veren Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Doğan sözlerini “NE MUTLU TÜRKÜM” diyerek tamamladı.

FETİH KONSERİNDE BÜYÜK COŞKU!TAŞDOĞAN, “OLUR MU?”

Salona girişiyle ayakta alkışlanan MHP İl Başkanı Ali Muhittin Taşdoğan, yaptığı konuşmada salonda bulunan davetlilere, Şehide kelle diyen Cumhurbaşkanı olur mu? Ortadoğu Eş Başkanından Cumhurbaşkanı olur mu? Bakara suresine Makara, Bakara diyenlerden Cumhurbaşkanı olur mu? Diye sordu ve Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olamaz dedi. Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerine odaklandığını ifade eden Taşdoğan, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Milliyetçi Hareket Partisi’nin çatı adayını çok yakında açıklayacağını söyledi.

Taşdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra genel seçimler yapılacağını ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidar olacağını söyleyince salonda ki davetliler “ Devletin başına Devlet gelecek” diyerek dakikalarca değişik sloganlar attı.

ÖZTUNÇ SALONU AYAĞA KALDIRDI

Osman Öztunç’un sahneye çıkmasıyla coşan davetliler ülkücü yemini ederek Öztunç’un türkülerine eşlik etti. Öztunç selamlama konuşmasında, Türkiye ve Türk Milletinin ülkücülere vefa borcu olduğuna vurgu yaparak, “Biz bu memlekette, Erbakan Başbakan oldu eyvallah dedik, Ecevit Başbakan oldu eyvallah dedik, Demirel Başbakan oldu yine eyvallah dedik. Ancak bu milletin tırnakları sökülen işkence gören tek lideri Alpaslan Türkeş’e bir liderlik, bir Başbakanlık borcu var. Bugün burada hangi kökenden, hangi inanıştan hangi görüşten insanımız burada ise hepsine hoş geldiniz diyorum. Bu topraklarda kardeşçe yaşamak bizlere en doğru yakışandır. Biz Ülkücü bayrağının altına herkesi davet ediyoruz, hangi partiden hangi inanıştan olursa olsun. Ben bu geceye emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Öztunç’un hemen ardından sahneye çıkan Ali Kınık salonda yoğun ilgi gördü.

FETİH KONSERİNDE BÜYÜK COŞKU!ALİ KINIK HAYRANLARI İZDİHAM YARATTI

Sevilen dizi “ Ali Ayşe’yi seviyor” ile Türkiye’nin gönlünde taht kuran “Son Bir Defa” parçasıyla gönülleri fetih eden Ali KINIK hayranları izdiham yarattı. Kınık, Gaziantep’te birçok konser verdiğini ve Gazianteplilerin kendisini çok sevdiğini belirterek salonda bulunan ülkücü gençlere ve davetlilere “iyi ki varsınız” dedi.

Gecenin sonunda MHP Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’a, Ülkü Ocakları Başkanlarına ve davaya yıllarını vermiş Abdullah Özsimitçi’ye desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FETİH KONSERİNDE BÜYÜK COŞKU!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin