FETÖ terör örgütünün gizli şifresi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“İŞTEN ATILANLARIN YERİNE DEŞİFRE OLMAYAN ELEMANLAR YERLEŞTİRİLSİN”

Kadıköy’de “bir evdeki kitap ve CD’ler çöpe atılıyor” ihbarı üzerine belirtilen adrese baskın yapan Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yakalanan şahısların telefonlarında çok çarpıcı mesajlara ulaştı.

Gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda Kadıköy’de 5 ev daha tespit edildi. Şüphelilerin telefonlarında  “SKYPE”  benzeri özel yazılımla mesajlaştıkları tespit edildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin, bu mesajlarda FETÖ/PDY bağlantısı tespit edilmesi sonucu işten atılan kişilerin yerine,  yeni kişileri sokmak için çalışma başlattığı ortaya çıktı.

FETÖ terör örgütünün gizli şifresi

İşte o mesajlardan biri; “Boşalan kadrolar, memur alımı için sistematik olarak deşifre olmamış elemanlar üzerinden çalışmaya devam etmeliler…”

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Operasyonun 31 Temmuz’da yapıldığı belirtilirken, “Kadıköy  Bostancı Mahallesi Palmiye Sokakta bulunan bir ikamette  FETÖ/PDY terör örgütüne mensup kişilerce darbe girişimi öncesi ve sonrasında kabalık gruplar halinde örgütsel faaliyetlerinin planlandığı ve toplantılarının yapıldığının tespit edilmesi üzerine yapılan çalışmalarda 7 şüpheli yakalanmış, yakalanan kişilerin ikametlerinde ve üstlerinde yapılan aramalarda 3 cep telefonu,  2 diz üstü bilgisayar, flaş bellek, hafıza kartı ile dijital malzemeler ele geçirilmiştir” denildi.

“HÜKÜMET YANLISI OLDUKLARI İZLENİMİ VERİLMESİ”

Şifreli programlarla haberleştikleri belirlenen FETÖ/PDY terör örgütü üyeleri, kod isimleri ile birbirini tanıdığı, örgüt toplantılarında sadece bir üstü veya bir altı ile bir araya geldikleri, evlerin boşaltılması veya delillerin yok edilmesi, örgüt mensuplarına hükümet yanlısı oldukları izlenimi verilmesi, bu şekilde deşifre olmaktan kurtulacakları talimatının verildiği anlaşılmıştır. 8 Temmuz günü adliyeye sevk edilen 7 kişiden 4’ü tutuklandı. 3 kişi ise adli kontrol talebiyle serbest bırakıldı” ifadeleri yer aldı.

“BOŞALAN MEMUR  KADROLARI İÇİN”

Buna göre şüpheliler FETÖ-PDY bağlantısı tespit edilmesi sonucu işten atılan kişilerin yerine yeni örgüt elemanlarını sokmak için çalışma başlattı. Bir şüphelinin diğer şüpheliye gönderdiği mesaj şöyle:

“Boşalan kadrolar, memur alımı için sistematik olarak deşifre olmamış elemanlar üzerinden çalışmaya devam etmeliler…”
“Elemanlarının TC numarası, adı soyadı,TELEFON numarası, değerlendirme notlarıyla birlikte müracaat formlarını yollar mısın?”
“İsimler, grup isimleri, kategori isimleri gerçek olmamalı, kısaltma olmalı…”

“HOCA EFENDİ BÜTÜN MEDYADAN HİÇ DÜŞMÜYOR”

Şüphelilerin özel program üzerinden yaptıkları yazışmalarda moral ve motivasyonu yüksek tutmak için yaptıkları yazışmalar ise şöyle:

“Abiler, şu anda ABD ve AB birliğindeki abiler yoğun bir şekilde lobi faaliyetleri yapıyorlar. Hizmet, hoca efendi bütün medyadan hiç düşmüyor…”

Kaynak, Hürriyet

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FETÖ terör örgütünün gizli şifresi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin