FİFA’DAN KAMİL OCAK’A TAM NOT

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FİFA’DAN KAMİL OCAK’A TAM NOTGAZİANTEP FIFA U20 DÜNYA KUPASINA HAZIRLANIYOR

FIFA U20 Yaşaltı Dünya Kupası’na ev sahipliği yapan ülkemizde, maçların oynanacağı 7 kentten birisi olan Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu’nda hazırlıkların sonuna gelindi.

Gaziantep Valiliği Koordinasyonu’nda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonunda gerçekleşen FIFA yetkililerinin incelemelerinden Kamil Ocak Stadyumu’nda olumlu not verildi.  FIFA U20 Dünya Kupası Turnuva Direktörü Inaki Alvarez ve FIFA yetkilileri, stadı gezerek birkaç eksiğin olduğunu, o eksiklerin de turnuvanın başlanacağı zamana kadar yetiştirileceğini söyledi.

FIFA yetkililerine eşlik eden U20 Gaziantep Sorumlusu Timuçin Kalender, stat ile çok büyük eksikliklerin olmadığını belirterek, “Önümüzdeki süre içinde herhalde çok büyük bir eksiğimiz kalmaz. Yavaş yavaş tamamlıyoruz. Daha fazla var ama bitirmek için dört beş günlük bir süre var. Şimdi o kalan eksiklerin tamamlanmasını bekleyeceğiz. Bugün FIFA yitkilileri ile stadı tamamen dolaşıp son halini göreceğiz.” dedi.

Kamil Ocak Stadyumu’na en son ve detaylı denetimleri yapmak için geldiklerini dile getiren FIFA U20 Dünya Kupası Turnuva Direktörü Inaki Alvarez, Meksika, Paraguay, Mali ve Yunanistan takımlarının maçlarının burada oynanacağını ve çok zevkli maçların olacağını ifade etti.

Bu takımların Gaziantep’te çok fantastik maçlar çıkaracaklarını aktaran Inaki Alvarez, “Birkaç güne FIFA delegasyonu ve FIFA yetkilileri tamamen burada olacaklar. Birkaç güne kadar! Ondan da birkaç gün sonra takımlar burada Gaziantep’te oynayacak. Bildiğiniz gibi FIFA U20 Dünya Kupası Türk futbol tarihinin yaptığı en büyük futbol organizasyonu olacak bu güne kadar. Burada çok fantastik çok mükemmel takımlar mücadele edecek. Meksika, Paraguay, Mali ve Yunanistan burada olacak. Çok iyi takımlar çok iyi izlenmeye değecek takımlar burada olacak. O yüzden buradaki karşılaşmanın çok zevkli geçeceğini söyleyebilirim. Şuan gördüğümüz kadarıyla statta bir sürü çalışma devam etmekte.” diye konuştu.

Turnuva gününe kadar büyük bir özverili ile çalışacaklarını belirten Alvarez, “Burada yapılması gereken zamanında turnuva başlayana kadar bütün bu işlerin tamamlanması. Biliyorsunuz stat daha önceki haline göre çok şey yapıldı ama daha yapılması gerekenler var. Ama şundan da eminiz ki Gaziantep yerel yönetiminin bize verdiği destekle bunlarda hazır hale gelecek.” değerlendirmesini yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FİFA’DAN KAMİL OCAK’A TAM NOT

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin