Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit sayımız 10’a yükseldi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suriye topraklarında PYD ve IŞİD’li teröristlerin saldırısında 8, 1 gün önce sınır hattında meydana gelen patlamada ise 2 askerin şehit olmasıyla, Fırat Kalkanı harekatının başlamasından itibaren geçen 28 günlük süreçte şehit asker sayısı 10’a yükseldi.
Suriye’de terör örgütlerine yönelik Fırat Kalkanı Harekatı’nda yaralanan Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) mensubu askerler de tedavi için Türkiye’ye getiriliyor.
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan ‘Fırat Kalkanı’ harekatına katılan özel mayın arama timinde görevli 2 asker, “Suriye” sınırında modüler duvar inşa edilen bölgede arazideki mayın imhası sırasındaki patlamada Astsubay Bayram Kara ile Uzman Çavuş Burak Uçar şehit oldu. Gaziantep 5’inci Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda düzenlenen törenle memleketlerine uğurlanan şehit askerler bugün son yolculuklarına uğurlanacak.

 

HAREKAT DEVAM EDİYOR

Türk F-16’ların da dahil olduğu koalisyon ülkelerinin savaş uçaklarının havadan desteği ile El Bab güzergahındaki IŞİD mevzileri ateş altına alınarak ÖSO güçlerinin ilerlemesi sağlanıyor.

Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit sayımız 10'a yükseldi

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit sayımız 10’a yükseldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin