FISTIKSPOR KADROSONU GÜÇLENDİRDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FISTIKSPOR KADROSONU GÜÇLENDİRDİKadınlar 2. Ligi Play-Off müsabakaları kapsamında zorlu bir sezon geçiren Fıstıkspor yeni sezona kadrosunu güçlendirerek girdi.

Bayanlar Futbol liginde Gaziantep’i temsil eden Fıstıkspor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Yönetiminde destek verdiği ilk antremanda oyuncuların bir birlerine uyum sağladığı gözlemlendi.

Yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturduklarını belirten Fıstıkspor Kulüp Başkanı Hakan Çoğul, “Geçen sezon bizim için hem çok iyi hemde çok talihsizliklerle doluydu. 1.lig mücadelesine bir adım kala kaybettik. Bu her şeyin bitiğini değil, bizim için her şeyin yeni başladığının göstergesidir. Bazı acemiliklerimiz oldu ve bunlar bize deneyim getirdi. Yeni sezonda bire bir yerinde izleyerek ve takip ederek transfer etiğimiz oyuncularımızla mücadele edeceğiz.

Zeynep MEŞE Kıbrıs Düzova’dan, Sevgi Ayılmazdır İstanbul Kaynarcaspor’dan, Huyla Yeşil Adana İdman Yurdu’dan, Nilay Taze Mersin Canspor’dan, Yekta Yılmaz Mersin Gençlerbirliği’nden, Mine Gazikentspor’dan transfer ettik. Bu yıl Hedefimiz geçen yıl yarıda bıraktığımız işi bitirmek ve 1. lig’e çıkmak. Oyuncularımızın ilk antremanında oldukça uyum sağladığını görüyorsunuz. Gaziantep’i en iyi şekilde temsil edeceğiz. Fakat yetkililerden ve Gazianteplilerden maçlarda bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Hatta ilk maçımıza Aile ve SOSYAL Politikalar Bakanımız Fatma Şahin’i davet ediyoruz. Bakanımız Fıstıkspor forması ile ilk maçta sahada takımımıza moral ve motivasyon verirse bizi onurlandırır” dedi.

FISTIKSPOR KADROSONU GÜÇLENDİRDİ

TOPLAM KADRO 28’E ÇIKTI

Bayanlar Futbol Ligi’nde Gaziantep’i temsil eden Fıstıkspor Bayan Futbol Takımı yeni sezonda 28 kişilik kadrosu ile takımlarını temsil edecek. Takım kaptanı Mehtap, “ Yeni sezonda çok daha başarılı olacağımıza inanıyoruz. İlk antrenmanımızda teknik anlamda bir sorun çıkmadı. Takım arkadaşlarımız tam kadro burada ve biz hazırlıklara başladık. Umarız zorlu ama başarılı bir lig geçiririz. Bu yıl Gaziantep’e 1. lig’e çıkma sevincini yaşatacağız” diyerek takım arkadaşları adına duygularını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FISTIKSPOR KADROSONU GÜÇLENDİRDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin