FISU Dünya Kupası Basketbol Şampiyonası heyecanı İstanbul ’da yaşanacak

FISU Dünya Kupası Basketbol Şampiyonası heyecanı İstanbul ’da yaşanacak
FISU Dünya Kupası Basketbol Şampiyonası heyecanı İstanbul ’da yaşanacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de sporun en büyük destekçisi Turkcell’in ana sponsorluğunu üstlendiği Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun (TÜSF) genç sporcuları, bu kez Türkiye’de şampiyonluk arayacak. İstanbul’un ev sahipliğinde 27-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek FISU Üniversitelerarası Dünya Kupası 3×3 Basketbol Şampiyonası’nda Türkiye, üç takımla mücadele edecek.

Maçların İTÜ Ayazağa Kampüsü ve finallerin Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteği ile Galataport’ta oynanacağı, İTÜ ev sahipliğinde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ve Beyoğlu Belediyesi’nin iş birliği ile FISU’nun birlikte düzenlediği organizasyona 18 ülkeden 22 üniversite katılacak.

24 takım mücadele edecek

12 erkek ve 12 kadın olmak üzere toplam 24 takımın şampiyonluk mücadelesi vereceği FISU Üniversitelerarası Dünya Kupası 3×3 Basketbol Şampiyonası’nda Türkiye’yi, erkeklerde İstanbul Teknik Üniversitesi ve Celal Bayar Üniversitesi, kadınlarda ise Gazi Üniversitesi temsil edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FISU Dünya Kupası Basketbol Şampiyonası heyecanı İstanbul ’da yaşanacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin