FLORA HALI göz kamaştırdı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FLORA HALI göz kamaştırdıFlora Halı, Domotex Gaziantep Makine Halı Fuarı’ndaki ziyaretçilerin gözdesi oldu.

Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde (OFM) açılışı yapılan Domotex Gaziantep Makine Halı Fuarı’nda stant açan Flora Halı, yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Makine halısı sanayisinde büyük ölçekli ve son teknoloji halı ürünlerini ziyaretçilerin zevkine sunan Flora Halı, ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı. Flora Halı’nın maksimum korumalı romantik serisinin lekelere karşı çok dayanıklı, kolay temizlenebilen ürünleri dikkatleri üzerine çekti.

Fuarla ilgili değerlendirmede bulunan Flora Halı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yücel, bu yıl 7.’si düzenlenen halı fuarının kendilerini memnun ettiğini dile getirdi.

Halı fuarının Gaziantep’te yapılmasının doğru bir tercih olduğunu aktaran Mustafa Yücel, “Her geçen gün, her yeni fuarda katılım daha fazla oluyor. Dünyanın her yerinden insanlar bu fuara rağbet gösteriyor. Bu da halı fuarının Gaziantep’te yapılmasının ne kadar doğru olduğunu bizlere gösteriyor” dedi.

Halı fuarına 2009 yılından beri katıldıklarını belirten Flora Halı Yönetim Kurulu Başkanı Yücel, “Her katılımdan sonra memnuniyetimiz biraz daha fazla artıyor. Gaziantep halıcıları olarak biz, gerek üretim, gerek fuar ile Gaziantep’i hakikaten dünyanın halı merkezi haline getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Her fuarın Gaziantepli halı üreticileri için yeni bir soluk getirdiğini kaydeden Mustafa Yücel, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şimdi tabi fuarlara hazırlanırken her firma kendine göre yeni şeyler yapıyor. Yenilikler sunuyor. Biz firma olarak kuruluşumuzdan bu yana hep takip edilen bir firma olmayı hedeflediğimiz için farklı şeyler yapmayı kendimize hedef koyduk. Allah’a şükür adım adım hedeflerimizi gerçekleştiriyoruz. Flora Halı olarak, ilkin kokulu halı serisini yaptık. Ciddi anlamda bir beğeni sağladı. Ciddi bir talep doğurdu. Tabi bunun benzerleri yapılmaya çalışıldı ama bizimki gibi olmadı. Biz kokulu halıyı kullanıma bağlı olarak, yani insanların kullandığı sürece koku salınımı yapıyoruz. Bu koku salınımı da insanlara rahatsızlık vermeyecek düzeyde oluyor. Lavanta kokusu, hoş bir koku. Beğeni sağlıyor.

İkinci olarak ise bu fuarda tanıtımını yaptığımız kolay temizlenebilir halı. Tabi burada biz kendi ipliğimizin gücünü kullanıyoruz. Gerek AR-GE’de, ÜR-GE’de iplikçi olmamızın, 45 yıllık iplik kökenimizin olmasının avantajını kullanıyoruz. Şu anda fuarda sergilediğimiz romantik serisi hakikaten ciddi anlamda fuarda ses getirmeye başladı. Bizim halının kolay temizlenebilir özelliği herkesi hayran bıraktı.”

Gaziantep Ticaret Odası, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği ve Gaziantep Halıcılar Odası işbirliğinde Hannover FairsTurkey tarafından düzenlenen fuar, 29 Mayıs 2014 tarihine kadar açık olacak. Fuara yurtiçi ve yurtdışından 150’den fazla firma katıldı. 23 bin metrekare alanda sergilenen makine halıları ve yan sanayi ürünleri, Türkiye ve Ortadoğu’dan gelen ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Gaziantep’te, 250’yi aşkın firma halı sektöründe faaliyet gösteriyor. Bu firmalar 850 makineden oluşan bir makine parkıyla yıllık ortalama 300 milyon metrekare makine halısı üretiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FLORA HALI göz kamaştırdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin