Ford Trucks “Kazanç Üssü” Gaziantep’de!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford Trucks’ın, düzenlediği “Kazanç Üssü” etkinlikleri Gaziantep’de. “Kazanç Üssü”nde araçları ücretsiz check-up’tan geçirilen müşteriler, bir sonraki servis girişleri için % 20 indirim kazanıyor. Etkinliklerde yeni Ford Trucks Serisi E6 araçlar tanıtılıyor ve yeni Ford Trucks serisi araç satın alanlar ise 3. yıl uzatılmış garantiye sahip oluyor.

55 yılı aşkın kamyon üretim tecrübesi ve müşteri deneyimi ile Türkiye’nin her bölgesinde faaliyet gösteren Ford Trucks, “Kazanç Üssü” etkinlikleriyle müşterileriyle buluşuyor. 13 farklı şehirde düzenlenecek olan etkinlik, 11-12 Ekim tarihleri arasında Ford Trucks Gaziantep İnterteks Bayisi’nde gerçekleştirilecek.

Etkinliklerde Ford Trucks müşterilerine sunulacak özel ikramlarla beraber, birbirinden farklı aktiviteler düzenlenecek ve sürpriz hediyeler dağıtılacak.  Araçlarını servise getiren müşteriler ücretsiz check-up’tan yararlanacak ve bir sonraki servis girişleri için yüzde 20 indirim hediye edilecek. Etkinliklerde yeni Ford Trucks Serisi E6 araçların tanıtımı yapılacak ve yeni Ford Trucks serisi araç satın alanlar ise 2 yıl garantiye ek olarak 3. yıl uzatılmış garantiye ücretsiz sahip olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ford Trucks “Kazanç Üssü” Gaziantep’de!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin