Ford Trucks müşterileriyle iftarda buluştu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ford-trucks-dicleGaziantep İnterteks Ford Trucks, müşterileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.
Her geçen gün gücüne güç katan İnterteks Ford Trucks geniş katılımlı bir iftar yemeğinde müşterileriyle buluştu.
İftar yemeğinde müşterileriyle tek tek ilgilenen İnterteks Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dicle, “Kısa sürede Ford Trucks’la Gazianteplilerin kalbini fetih etmeyi başardıklarını ve müşterilerinin göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
İnterteks Otomotiv Şube Müdürü Mustafa Bilir ise “Müşterilerimizin taleplerine uygun hızlı ve özel üretim çözümler sağlıyoruz. Ford Trucks bayisi olarak müşterilerimize; satış, servis, yedek parça ve ikinci el hizmetlerini tek çatı altında sunuyoruz. Ford Trucks ailesi olarak ağır ticari araç sınıfında hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini arttırmak, Ford Trucks markasını bölgede en üst seviyeye getirmek en büyük hedefimiz” dedi.
Gaziantep İnterteks Ford Trucks personeli ile birlikte müşterilerini iftar yemeğinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden İşletme Müdürü Mustafa Bilir ve İnterteks Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dicle iftar yemeğine katılan müşterileriyle tek tek sohbet etme imkanı buldu.
Ford Trucks müşterilerine satış, servis, yedek parça ve ikinci el olmak üzere tüm hizmetleri aynı çatı altında vermek için 4S konseptiyle hizmete giren Gaziantep İnterteks Ford Trucks, müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ford Trucks müşterileriyle iftarda buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin