FORMALAR SERKANSPOR’DAN

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FORMALAR SERKANSPOR’DANBüyükşehir Belediyesi Başkanlık Kupası’na sponsor olarak turnuvaya renk katan Gaziantep’in önde gelen spor mağazalarından Serkanspor, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın mensuplarına Gaziantepspor’un renklerini taşıyan kırmızı-siyahlı forma yaptıran Serkanspor Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karabay ile Mağaza Sorumlusu Derviş Karabay, desteklerinden dolayı basına teşekkür etti.

Bu sektörde uzun yıllardır Gaziantep’te hizmet veren Serkanspor bünyesinde, spor kıyafetlerinin önde gelen markalarının tüm çeşitleri bulunuyor.

Serkanspor Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karabay, “Bu işe başladığımız günden bu yana basın bizlere önemli bir destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bizde isemlerinin yer aldığı Gaziantepspor’un orjinal formasını hediye ettik. Hayırlı olsun” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Kupası’nın sponsoruda olduklarını belirten Serkanspor Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karabay, “Başkanlık kupasında formaları Serkanspor olarak bizler yaptırdık. Güzel bir turnuva oldu. Bu tür organizasyonlara sponsor olarak spora katkı sağlamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FORMALAR SERKANSPOR’DAN

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin